Anderson Talisca şov yaptı, Guangzhou Evergrande deplasmanda kazandı

22.09.2018 - 19:46 | Son Güncellenme: 22.09.2018 - 19:46

Çin Halk Cumhuriyeti Süper Lig 23. hafta karşılaşmasında Guangzhou Evergrande 2-0 yenik duruma düştüğü karşılaşmada Anderson Talisca'nın müthiş 2. yarı performansıyla Jiangsu Suning'i deplasmanda 3-2 mağlup etmeyi başardı.

Anderson Talisca şov yaptı, Guangzhou Evergrande deplasmanda kazandı

Çin Halk Cumhuriyeti Süper Lig 23. hafta karşılaşmasında Guangzhou Evergrande 2-0 yenik duruma düştüğü karşılaşmada Anderson Talisca'nın müthiş 2. yarı performansı oyunuyla Jiangsu Suning'ı deplasmanda 3-2 mağlup etmeyi başardı. 

 

Çin Halk Cumhuriyeti Süper Lig 23. hafta karşılaşmasında Jiangsu Suning ile Guangzhou Evergrande karşı karşıya geldi. 

 

Maça hızlı başlayan ev sahibi Jiangsu Suning 1. dakikada Eder ve  8. dakikada Ang Li ile bir anda 2-0 öne geçti.

Karşılaşmanın ilk yarısı Jiangsu Suning'ın 2-0 üstünlüğü ile geçildi.

 

Paulinho kilidi açtı

İkinci yarıya daha istekli başlayan Guangzhou Evergrande aradığı golü 63. dakikada Paulinho ile buldu. Bu golde asisti Anderson Talisca yaptı.

 

Talisca şov yaptı

Skor 2-1 olduktan sonra Guangzhou Evergrande, Anderson Talisca ile üst üste goller buldu. Talisca 73 ve 78. dakikada attığı gollerle takımını deplasmanda 3-2 öne geçirdi.

 

Kalan dakikalarda da başka gol olmayınca Guangzhou Evergrande, 2-0 yenik duruma düştüğü karşılaşmada Jiangsu Suning'i deplasmanda 3-2 mağlup etti.

 

Talisca'nın müthiş Çin ligi performansı

Guangzhou Evergrande ile 12. lig karşılaşmasına çıkan Anderson Talisca ligdeki gol sayısını 14 yaptı. Talisca'nın 5 de asisti bulunuyor. 

Senin için hazırladığımız haberler