Ajansspor

Anderson Talisca: "Tek bir odağım var takıma yardımcı olmak"

Editör: İsa Kethüda

Son Güncelleme /

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Fenerbahçe'nin Sturm Graz'ı 2-0 yendiği maç sonrası Anderson Talisca açıklama yaptı.

Haberin Kaynağı:
Ajansspor
Google NewsAbone OlOkunma Süresi: 32 sn
WhatsApp'ta PaylaşFacebook'ta PaylaşX'ta Paylaş
😀-
😂-
😢-
😡-
😲-

AJANSSPOR-HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında Fenerbahçe, sahasında Avusturya temsilcisi Sturm Graz'ı 2-0 yendi.

Sarı-Lacivertli takımda ilk golü atan Anderson Talisca karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

"Tüm takımı tebrik etmek gerekir"

Brezilyalı yıldız, "Tüm takımı tebrik etmek gerekir. Takım olarak iyi performans sergilediğinizde bireysel performansınız da yukarı çıkıyor. Kendi performansımdan dolayı da mutluyum"

Fenerbahce
Fenerbahce

"Hocamız bana bu anlamda yardımcı oluyor"

"Bir 9 numara golü diyebiliriz. O pozisyonun gerekliliklerini yerine getirmeye çalışıyorum. Hocamız bana bu anlamda yardımcı oluyor. Ben artık pozisyonlar hakkında konuşmuyorum. Tek bir odağım var, hangi pozisyonda oynarsam oynayayım takıma yardımcı olmak" ifadelerini kullandı. 

Bu videoya da göz atabilirsin

Sizin için önerilen haberler yükleniyor...