Beşiktaş, Anderson Talisca'yı Transfer Etmek İstiyor

Ali Bozkurt
11.08.2023 - 10:04 | Son Güncellenme: 11.08.2023 - 10:14

Süper Lig ekibi Beşiktaş, eski oyuncusu Anderson Talisca'yı Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'dan transfer etmek için hamle yapacağı iddia edildi. Detaylar...

Beşiktaş, Anderson Talisca'yı Transfer Etmek İstiyor

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz günlerde Şenol Güneş'in telefonla görüşmeler yaptık dediği Anderson Talisca transferinde yeni gelişmeler yaşandı. Siyah-Beyazlı ekip yöneticileri Talisca'yı kadrosya katmak için kollarını sıvadı. 

Şenol Güneş, açıkladı

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in, "Talisca ile konuştum. Çok özlediğini ve Beşiktaş'a gelmek istediğini söyledi'' açıklaması sonrası taraftar heyecanlanmıştı.

Talisca sosyal medyadan yalandı

Şenol Güneş'in açıklamasından sonra Anderson Talisca, sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Yıldız oyuncu Al Nassr'dan gelen tepkiler sonrası Suudi Arabistan'da mutlu olduğunu açıklamıştı.

İlgini Çekebilir
Fransız ekip Beşiktaş’ın forvetine talip oldu! Teklif...
Habere Git

Al Nassr 15 milyon istedi

Beşiktaş'ın tekrardan kadrosuna katmak istediği Talisca için Suudi Arabistan ekibi Al Nasr, 15 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği iddia edildi. Fanatik'te yer alan habere göre; Talisca, maaşında indirim yapmayı kabul etse de Al Nassr, 15 milyon Euro’luk bonservis bedelinden geri adım atmıyor.

Beşiktaş indirim isteyecek

Haberin detaylarında yer alan bilgilere göre, Mevcut şartlar altında 29 yaşındaki futbolcunun maliyetinin 30 milyon Euro’ya yakın olması bekleniyor. Hâl böyle olunca Siyah-Beyazlılar, Talisca’nın kendi kulübü ile görüşerek, kendisine kolaylık sağlamasını isteyecek.

Transferin sonu gününe kadar şartlar zorlanacak

Beşiktaş Yönetimi, transferin son gününe kadar şartları zorlayıp, eski oyuncusunu kadrosuna katmanın peşinde olacak.

Senin için hazırladığımız haberler