Anderson Talisca'dan transfer sözleri! Beşiktaş...

İsa Kethüda
17.08.2023 - 17:31 | Son Güncellenme: 17.08.2023 - 17:42

Suudi Arabistan Ligi takımlarından Al-Nassr forması giyen ve ismi Beşiktaş ile anılan Anderson Talisca, transfer durumuyla alakalı flaş açıklamalar yaptı.

Anderson Talisca'dan transfer sözleri! Beşiktaş...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş'ın kadrosuna katmak istediği Brezilyalı yıldız Anderson Talisca, ülkesinin basınına geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Ayrıca Siyah-Beyazlı takımın yıldız oyuncuya yaptığı son teklifte belli oldu. Detaylar...

 "Suudi Arabistan'a geldiğimde bana deli dediler"

Skorer'in derlediği habere göre; Suudi Arabistan Ligi'ni değerlendiren yıldız futbolcu, "Suudi Arabistan'a geldiğimde bana deli dediler. Bugünlerde ise Suudi futbolu hızla büyüyor. Bunun olacağını biliyordum ama büyümenin bu kadar hızlı olacağı aklımın ucundan bile geçmemişti. Böyle devam ederse Suudi Arabistan, birkaç yıl sonra La Liga ve Premier League'i bile geçmiş olacak." ifadelerini kullandı.

"Al Nassr'a karşı büyük bir tutkum var"

Al-Nassr'daki geleceği hakkında konuşan Talisca, "Al Nassr'a karşı büyük bir tutkum var. Buraya, kulübün sahaya çıkacak birine ihtiyaç duyduğu bir zamanda geldim. Başından beri sorumluluk aldım ve almaya devam ediyorum. Ayrıca şu anda dünyanın en iyi oyuncusuyla birlikte oynuyorum." dedi.

İlgini Çekebilir
İşte Beşiktaş'ın stat ismi için görüştüğü devler
Habere Git

"Kariyerimi Bahia'da bitirmek istiyorum"

Eski takımı Bahia hakkında sözlerine devam eden Talisca, "Bahia'da beni bir idol olarak görüyorlar. Kulübün çocuğu konumundayım. Kariyerimi Bahia'da bitirme arzum olduğunu her zaman söyledim. Ama aynı zamanda çok büyük bir arzum daha var. Brezilya'ya dönersem, desteklediğim kulüp Corinthians'ta forma giyeceğim. Corinthians'ı gerçekten çok seviyorum. O statta, o seyirciyle oynamak isterim." sözlerini kullandı.

Talisca, Corinthians forması giyme olasılığı hakkında menajeri ile sık sık görüştüğünü belirterek konuyu tamamladı. Stadyumun tribünlerinde kalabalığı hissetme deneyimine sahip olarak Neo Quimica Arena'da performans sergileme arzusunu dile getirdi.

"Corinthians'ı gelecekte düşünüyorum"

Sözlerine Corinthians'ı yorumlayarak devam eden Brezilyalı yıldız, "Gelecekte düşünüyorum, evet. Böyle bir arzum var, bunu yöneticimle her zaman konuşurum. Çok iyi bir kulüp, bununla ilgili her şeye sahip. Kazanmak istiyorsun, o çılgınlık, o ızdırap, hoşuma gidiyor” açıklamalarında bulundu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, play-off aşkına Avrupa arenasında!
Habere Git

Beşiktaş ile pazarlık son aşamada

Öte yandan Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'in 'Görüştüm, gelmek istiyor' dediği Anderson Talisca ile her konuda anlaşma sağlandığı, kulübü ile pazarlıkların son aşamada olduğu kaydedildi.

Talisca'ya önerilen yıllık ücret belli oldu

İddiaya göre yönetim, 29 yaşındaki sambacıyla yıllık 6 milyon Euro garanti ücret ve 2 milyon Euro bonus şeklinde el sıkıştı. Bunun ardından Al-Nassr ile de görüşmeler sıklaştı. Beşiktaş'ın Arabistan ekibine de 15 milyon Euro bonservis teklif ettiği ancak Nassr yönetiminin 22 milyon Euro'dan kapıyı açıp indirim yaptığı ileri sürüldü.

Son gelen haberlerde ise taraftarın istekleri arasında az bir fark kaldığı 16.5 - 17 milyon gibi bir rakama transferin tamamlanacağı konuşuluyor. Talisca'nın da kulübüne gitmek istediğini söyleyerek baskı yaptığı ifade ediliyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'de Omar Fayed imzayı attı!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler