Andre Ayew, Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Açıkladı!

06.01.2019 - 13:05 | Son Güncellenme: 06.01.2019 - 16:05

Andre Ayew, Fenerbahçe'den ayrılıyor mu? Açıkladı!

Fenerbahçe forması giyen Andre Ayew,  Antalya kampında basın toplantısı düzenledi. Ayew'in basın toplantısında yaptığı açıklamalardan Ajansspor'un derledikleri şu şekilde;

"Yeni döneme iyi başlamak istiyoruz"

Birkaç gündür buradayız. Çalışmalarımız iyi gidiyor. Yeni döneme iyi başlamak istiyoruz. İşleri yoluna koyabilmek için ve taraftarımızı mutlu etmek için çalışıyoruz.

Ayew Fenerbahçe'den ayrılıyor mu?

Önemli olan içinde bulunduğumuz durum. Fenerbahçe'nin içinde bulunduğu durum benim kişisel planlarımın önünde. Ailem ve ben burada mutluyum. İçinde bulunduğumuz durumu değiştirmek zorundayız. Şu andaki yaptıklarım taraftarlar ve başkanım tarafından beğeniliyorsa beni çok mutlu eder. Yapacaklarım bu kadar da değil. Bu kulübü çok sevdim. Geleceği zaman gösterecek.

"Burada belirleyici oyuncu olmak istiyorum"

Futbol bir takım oyunu. İşler kötü gidiyorsa oyuncular için zor oluyor. Ben burada belirleyici oyuncu olmak istiyorum. Şu anda ligi tanıdım. Fizik olarak iyi durumdayım. Olumlu şeyler oluyor hayatımda. Ligin ikinci yarısı bizim için daha iyi olacak.

Ayew'den Ersun Yanal yorumu

Yeni bir hocamız var. Daha önce bu kulüpte çalışmış ve şampiyonluk yaşamış bir hoca. Ben onun kariyerini inceledim. Zor takımlarda çalışmış, şampiyonluk yaşamış ve Milli takımda çalışmış bir hoca. Felsefesini anladım, büyük bir tecrübesi var. Bu ligi ne kadar iyi tanıdığını bize gösterdi. Ersun Yanal'ın farklı bir tarzı var. Bizimle şakalaşıyor, gülüyor. Bu durumdan Ersun Yanal hocamız ile çıkabiliriz. Bize net bir yol gösteriyor, ona inanıyorum.

Türkiye Ligi'nin farklılığına dikkati çekti

Cocu da iyi bir antrenördü. Kariyerinde başarılar diliyorum. Türkiye'nin farklı bir lig olduğu hep konuşuluyor. Ne kadar farklı olabilir diye düşünüyorduk ama buraya gelince bir de Fenerbahçe'de olunca bunu anlıyorsunuz. 6 ayda 3 antrenör biraz fazla ama bu bizim işimizi iyi yapmadığımızı gösteriyor.

Ayew'den Slimani'ye destek

Slimani'nin geçmişini biliyoruz. Sportik Lizbon'da çok iyiydi. Kapasitesini ve yeteneklerini biliyoruz. Her oyuncunun böyle zor dönemleri olmuştur. Goller gelecektir. Ben Slimani'yi çok iyi tanıyorum. Bir noktanın değişmesi gerekiyor. O andan sonra her şey olacaktır. Takım halinde onu daha fazla topla buluşturmalıyız. Bizim için önemli bir oyuncu. Daha iyi de olacaktır. Slimani sahada yüzde yüzünü veren bir futbolcu. Şansı mutlaka dönecektir. Biz ona güveniyoruz.

"Süper Lig'de fizik gücü ön planda"

Burası çok farklı bir lig. Küçük anların çok kıymetli olduğu bir ligde oynuyoruz. Bundan önceki oynadığım liglerde taktik planlar ön plandaydı. Burada önemli olan fizik gücünüz.

Senin için hazırladığımız haberler