Andre Ayew hakkında flaş sözler! 'Fenerbahçe eğer Ayew'i alırsa..'

25.07.2018 - 16:38 | Son Güncellenme: 25.07.2018 - 19:38

Fenerbahçe'nin transfer gündemine giren Andre Ayew  hakkında çarpıcı açıklama geldi. FIFA menajeri Mithat Halis, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu. 

"Andre Ayew Marsilya'da iken Beşiktaş'a getirmek istemiştik. Ayew'in o zaman 1 yıllık sözleşmesi vardı ama olmadı, bir yıl sonra Beşiktaş bedelsiz olarak almak istediler yine olmadı ardından oyuncu İngiltere'ye gitti. İngiltere'de çok oyuncu var kiralık olarak verebilirler. Championship takımları dahil kadrolar şişti"

'Fenerbahçe eğer Ayew'i alırsa çok iyi bir transfer yapmış olur'

"Fenerbahçe eğer Ayew'i alırsa iyi bir transfer yapmış olur. Andre Ayew en önde de oynayabilir, sol açık ve sağ açık bölgelerinin üçünde de oynayabilecek çok önemli bir oyuncu olur. Fizik gücü nedeniyle Türkiye için önemli bir oyuncu olur. Transfer konuları ile Andre Ayew'in babası ilgileniyor ve Comolli görüşür zaten. Aracı olmadan sonuçlanabilir."

"Bana göre geçen yıl Fenerbahçe fiziksel olarak ligin şampiyonu. Fiziksel ve taktiksel olarak daha dengeli bir takım. Janssen'in sakatlığı da sezonun ilk yarısında Fenerbahçe'yi etkiledi. Aykut Kocaman'ın tam kafasına göre oyuncu idi Janssen."

Senin için hazırladığımız haberler