Andre Poko Galatasaray'a transfer olacak mı? Resmi açıklama!

06.10.2017 - 13:20 | Son Güncellenme: 06.10.2017 - 13:20

Andre Poko Galatasaray'a transfer olacak mı? Resmi açıklama!

AJANSSPOR- Kardemir Karabükspor Başkanı Feridun Tankut, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Karabükspor'daki hoca değişimine değinen Başkan Tankut, ismi son günlerde sık sık Galatasaray ile anılan futbolcuları Andre Poko hakkında flaş açıklamalarda bulundu.

İşte Feridun Tankut'un röportajından önemli satır başları:

 

'Her şey güzel olacak'

"Tony Popovic ile anlaşma sağladık. Bugün saat 16.00'da Ankara'da olacak.Takımımızda bugün akşam saatlerinde Ankara'da toplanacak. Yarın Gençlerbirliği'yle hazırlık maçımız var. Tony Popovic maçlarımızı takip etti. Analizler yaptı. Umut ediyorum her şey güzel olacak"

'Yabancı kuralı bence anlamsız bir tartışma'

"Hocalarımızın iyi yetişmesi gerekiyor. Altyapı ve eğitim eksikliği var. Hoca bulmak ve yetiştirmekte zorlanıyoruz. Kendi yetiştirdiğimiz yurt dışında hocamız yok. Bir tane hocamız yurt dışında takım çalıştırmıyor. Eksikliklerimizi görmemiz lazım. Eksiklerimizi görmeden fikir yürütmek akılcı değil. Takımlarımız yerli oyuncu bulma konusunda zorlanıyor. Milli takımımızın kadrosunun %70'i Avrupa kökenli. Yabancı kuralı bence anlamsız bir tartışma"

'Takasa sıcak bakmıyoruz'

"Andre Poko iddialarını ben de okudum. Donk ile Poko'nun takas teklifi bize kesinlikle gelmedi. Biz takas yerine teklif gelirse rakamsal olarak düşünürüz. Takasa sıcak bakmıyoruz"

-Kulüpler Birliği konusu

'Gazetenin bir tanesi içeride böyle konuşuldu' denilen haber yapmış bu konu asılsızdır. Dün Dursun Özbek ve Şekip Mosturoğlu'yla konuşmamız oldu. İlgili gazeteye konuyu bildirdik. Basının doğru haberler yapması lazım. 'Birileri böyle diyor' haberlerini doğru bulmuyorum. Vergi konusunda çalışmalar devam ediyor.

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler