Andre Villas-Boas'a ikinci gözdağı! Evine saldırı!

İsa Kethüda
22.11.2023 - 22:00 | Son Güncellenme: 22.11.2023 - 22:07

Son olarak Fransa Ligi takımlarından Olimpik Marsilya'da görev alan Porto başkan adayı Andre Villas-Boas'ın evine ikinci kez saldırı gerçekleşti. Detaylar.

Andre Villas-Boas'a ikinci gözdağı! Evine saldırı!

AJANSSPOR-HABER

Son olarak Fransa Ligue 1 ekiplerinden Olimpik Marsilya'yı çalıştıran teknik direktör Andre Villas-Boas'ın evine ikinci kez saldırı gerçekleşti.

"Kralı tahttan indirmeniz için bizi geçmeniz gerekecek

Brytfmonline sitesinde yer alan habere göre; Porto ultra taraftar grubunun Maymun (Monkey) lakaplı lideri Porto başkanı ile resim paylaştı ve "Kralı tahttan indirmeniz için bizi geçmeniz gerekecek" ifadesini kullandı. 

Andre Villas-Boas'ın evine saldırı gerçekleşti

Bugün ise Porto'da başkan adayı Andre Villas-Boas'ın evine ikinci kez saldırı gerçekleşti. Boas'ın evi tahrip edildi, güvenlik görevlisi dövüldü ve arabası çalındı. 

PUBLICO'da yer alan bilgilere göre ise çalınan arabanın güvenlik görevlisinin olduğu ve gözaltına herhangi birinin henüz alınmadığı belirtildi.

"Hissettiğim desteğe kayıtsız kalamam"

Geçtiğimiz günlerde Lizbon'da düzenlenen bir toplantıda açıklamalarda bulunan Villas-Boas, "Hissettiğim desteğe kayıtsız kalamam. Titiz, güvenilir, güçlü, sağduyulu ve şeffa adımlar atmak istiyorum. Porto'nun hak ettiği şey bu. Seçim programımı hazırladığımda adaylık başvurumu yapacağım" ifadelerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler