Karagümrük teknik direktörü Andrea Pirlo, Barcelona'nın kapısından döndü

Ali Bozkurt
25.10.2022 - 11:44 | Son Güncellenme: 25.10.2022 - 12:09

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük ekibinin İtalyan teknik direktörü Andrea Pirlo'nun Barcelona'da Başkan Joan Laporta'nın Xavi'den önce Andrea Pirlo'yu istediği ortaya çıktı

Karagümrük teknik direktörü Andrea Pirlo, Barcelona'nın kapısından döndü

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekibi Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü Andrea Pirlo'nun Türkiye'ye gelmeden önce İspanyol devi Barcelona ile görüştüğü ortaya çıktı.  Barcelona'da Başkan Joan Laporta'nın Koeman sonrasında Andrea Pirlo'yı takımın başına getirmek istediği iddia edildi. Detaylar... 

Pirlo'yu istediler

İspanyol Sport Gazetesi, Lionel Messi'nin PSG'ye gittiği geçen sezona Ronald Koeman'la başlayan Barça'da Başkan Johan Laporta'nın, Hollandalı hoca ile yolları ayırdıktan sonra Pirlo'yu istediği öğrenildi. Daha önceki başkanlık döneminde tıpkı Pirlo gibi hocalık kariyerinin başlarında olan Frank Rijkaard'la önemli başarılar elde eden Laporta'nın, İtalyan futbol adamını ideal kişi olarak seçtiği iddia edildi.

Barça'nın 1 numaralı isminin, İtalyan teknik adamı getirmeden önce evinde 4 kaptan (Pique, Jordi Alba, Busquets ve Sergio Roberto) ile birlikte takımda ağırlığı olan 3 oyuncuyu yemeğe davet ederek düşüncelerini öğrendiği yazıldı. Ancak oyuncuların, Pirlo ile ilgili olarak olumsuz görüş bildirdiği ve kulübün felsefesine uzak tecrübesiz birini getirmenin işe yaramayacağını ifade ettikleri belirtildi.

Futbolcular Xavi dedi

Futbolcuların, takımın eski kaptanı Xavi Hernandez'i işaret ettikleri yemeğin ardından ise Laporta'nın, efsane ismi (6 Kasım 2021) hoca yaptığı vurgulandı.

Senin için hazırladığımız haberler