Andrea Pirlo, Beşiktaş İddialarına Yanıt Verdi

İsa Kethüda
29.03.2023 - 15:54 | Son Güncellenme: 29.03.2023 - 16:32

Karagümrük haberleri... Süper Lig takımlarından Fatih Karagümrük'ü çalıştıran İtalyan hoca, Andrea Pirlo, Beşiktaş iddiaları hakkında açıklamalar yaptı.

Andrea Pirlo, Beşiktaş İddialarına Yanıt Verdi

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, Beşiktaşlı bir başkan adayından teklif alıp almadığı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

"Beşiktaş haberleriyle alakalı bir şey bilmiyorum"

A Spor'a konuşan Pirlo, "Beşiktaş haberleriyle alakalı bir şey bilmiyorum. Sadece Karagümrük ile sezonu en iyi şekilde bitirmeyi düşünüyorum. Başka bir takımla ne haberi bir şeyi dinlemiyorum" ifadelerini kullandı. 

Sözleşmesi hakkında

Karagümrük'teki geleceği ile ilgili de konuşan İtalyan teknik adam, "Başkanla bir konuşma yaptık. Şu an sadece takıma konsantreyim. Bunların hepsini sezon sonunda konuşacağız" şeklinde konuştu.

İlgini Çekebilir
Jorge Jesus için flaş iddia: "Lobi yapıyor!"
Habere Git

"Oyun başlarken bir kural var ve ona uyulması gerektiğini düşünüyorum"

Ligden çekilen takımların durumu ve TFF'nin verdiği kararlar hakkında da konuşan Pirlo, "Oyun başlarken bir kural var ve ona uyulması gerektiğini düşünüyorum. Çok da vakit geçti üzerinden, karar almak kolay olmayabilir" diye konuştu.

Andrea Pirlo'nun Karagümrük performansı

Bu sezon Fatih Karagümrük ile 27 maçta görev alan 43 yaşındaki teknik adam 9 galibiyet, 10 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 37 puan topladı ve maç başına da 1.37 puan ortalaması yakaladı.

Pirlo 2020-21 yılları arasında Juventus'ta da teknik direktörlük görevi yapmıştı. 50 maçta sahaya çıkan İtalyan teknik adam 34 galibiyet, 10 beraberlik ve 8 mağlubiyetle 112 puan toplayıp, maç başına da 2.15 puan ortalamsı tutturmuştu.

Senin için hazırladığımız haberler