Fatih Karagümrük'te Andrea Pirlo, Konyaspor Beraberliği Sonrası Konuştu

Orhan Gülek
08.01.2023 - 16:28 | Son Güncellenme: 08.01.2023 - 16:37

Süper Lig'de 18. hafta mücadelesinde günün ilk maçında evinde Konyaspor ile 3-3 berabere kalan Fatih Karagümrük'te Andrea Pirlo, maç sonu değerlendirmede bulundu.

Fatih Karagümrük'te Andrea Pirlo, Konyaspor Beraberliği Sonrası Konuştu

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig 18. hafta maçında Fatih Karagümrük ile Konyaspor karşı karşıya geldi. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan ve Kadir Sağlam'ın düdük çaldığı maç 3-3 berabere bitti. Karşılaşma sonrası Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo açıklamalarda bulundu.

"Maalesef sonuç gelmedi"

İyi bir müsabakadan istedikleri sonucu çıkartamadıklarını ifade eden Pirlo, “İyi bir maç çıkarttık ama maalesef sonuç gelmedi. 2-0 öne geçtik. İyi bir ilk yarı sonrasında 2-2’ye gelen bir maç." dedi.

"Daha konsantre olmamız lazımdı"

Takımın yükselen bir performansı olduğunu dile getiren İtalya teknik adam, "Sonra 3-2’yi bulduk kendi lehimize çevirdik ama sonra daha konsantre olmamız lazımdı, yumuşak kaldık." dedi.

İlgini Çekebilir
Karagümrük'e Mame Diouf dur dedi!
Habere Git

"Bunu başaramadık”

Orta sahada kaptırılan topların sıkıntısına dikkat çeken Pirlo, "Orta sahada kaptırdığımız topta golü yedik. Bu galibiyet moral verebilirdi. Yükselen performansımızın devamını sağlayabilirdik ama bunu başaramadık.” diye konuştu.

Fatih Karagümrük- Konyaspor maçının golleri

Maçta Fatih Karagümrük'ün gollerini 7. dakikada Ozdoev, 33. dakikada Diagne ve 89. dakikada Kerim Frei atarkan Konyaspor'un golleri 65, 72. ve 90+4. dakikalarda Mame Diouf'tan geldi.

Bu sonucun Fatih Karagümrük puanını 20'ye yükseltirken Konyaspor 27 puana yükseldi.

Fatih Karagümrük'te hedef Kasımpaşa

Süper Lig'de Fatih Karagümrük gelecek hafta Kasımpaşa ile İstanbul derbisinde karşı karşıya gelecek. Konyaspor ise Beşiktaş 'ı konuk edecek.

Senin için hazırladığımız haberler