Andrea Pirlo, Fabio Borini'nin Transfer Haberleri Hakkında Konuştu

31.01.2023 - 22:47 | Son Güncellenme: 31.01.2023 - 22:53

Beşiktaş ile kendi sahasında 1-1 berabere kalan FAtih Karagümrük'te teknik direktör Andrea Pirlo, maç sonunda açıklama yaptı. Borini'nin transferine değindi. Detaylar...

Andrea Pirlo, Fabio Borini'nin Transfer Haberleri Hakkında Konuştu

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 22. haftasında Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Fatih Karagümrük'te teknik direkör Andrea Pirlo maçtan hemen sonra açıklamalarda bulundu. İşte Pirlo'nun açıklamaları ve detaylar...

''Borini en önemli oyuncumuz''

Borini'nin transfer haberleri hakkında konuşan Pirlo, ''Özgüvenimiz artıyor. Takım gibi oynuyoruz. İyi bir maç çıkardık ve tatmin oldum. Pozisyonlar bulduk değerlendiremedik. Puan aldık ama yine maalesef kazanamadık. Maçın içinde kazanacağımıza inanıyordum. Son paslarda etkili değildik ama maçı kazanma istediği en öenmli kısımdı. Borini en önemli oyuncularımızdan birisi umarım bizde kalır ama transfer döneminde böyle söylentiler çıkar.'' ifadelerini kullandı.

Biraschi cezalı duruma düştü

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Fatih Karagümrük, Beşiktaş’ı ağırladı. Kırmızı-siyahlılar, müsabakadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Karagümrük’te sarı kart ceza sınırında bulunan Davide Biraschi, mücadelenin 63. dakikasında sarı kart görerek cezalı duruma düştü. Biraschi, bir sonraki hafta deplasmanda oynanacak Ankaragücü karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Fabio Borini, Süper Lig’in asist kralı

Spor Toto Süper Lig’in 22. haftasında Fatih Karagümrük, Beşiktaş’ı konuk ettiği müsabakada sahadan 1-1’lik beraberlik ile ayrıldı. Kırmızı-siyahlılarda Fabio Borini, takım arkadaşı Magomed Ozdoev’in 49. dakikada kaydettiği golün pasını vererek ligdeki asist sayısını 8’e çıkardı. Borini böylece Süper Lig’de asist krallığında da zirveye oturdu.

Bu sezon sergilediği performans ile dikkatleri üzerine çeken Fabio Borini, Süper Lig’de attığı 12 golün dışında; Fenerbahçe, Ümraniyespor ve Kayserispor maçlarında 1, Gaziantepspor ve Trabzonspor maçlarında ise 2’şer asisti bulunuyordu.

Süper Lig güncel puan durumu

Senin için hazırladığımız haberler