Karagümrük'de Pirlo'dan İstanbulspor Maçı Sonrası Fenerbahçe Sözleri

Orhan Gülek
03.04.2023 - 23:45 | Son Güncellenme: 03.04.2023 - 23:51

Süper Lig’in 27. haftasında deplasmanda İstanbulspor’u 1-0 mağlup eden Fatih Karagümrük'de teknik direktör Andrea Pirlo, maç sonu Fenerbahçe maçına değindi.

Karagümrük'de Pirlo'dan İstanbulspor Maçı Sonrası Fenerbahçe Sözleri

AJANSSPOR - HABER

Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasının kapanış maçında Fatih Karagümrük, İstanbulspor deplasmanına konuk oldu. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadyumu'ndaki maçı Fatih Karagümrük 1-0 kazandı.

Bu sonuçla Andrea Pirlo'nun çalıştırdığı Fatih Karagümrük, Süper Lig'deki yenilmezlik serisini 11 maça çıkardı. Karşılaşma sonrası İtalyan teknik adam Pirlo, açıklamalarda bulundu.

 

"İkinci yarı biraz geri çekildik"

11 maçlık galibiyet serisine vurgu yapan Pirlo, "Önemli bir maç oldu. Zor bir takıma karşı oynayacağımızı biliyorduk. İlk yarı daha sabırlıydık, daha çok topu çevirdik. İkinci yarı biraz geri çekildik. Bu çok istemediğimiz bir durum. Önemli olan galibiyetti. Pozitif bir serimiz vardı, bunu devam ettiriyoruz. Yukarıları da yakalamak istiyoruz. Bunun için önemli bir adım oldu." diye konuştu.

"Galip gelmek istiyoruz"

Gelecek hafta oynayacakları Fenerbahçe maçına da değinen Andrea Pirlo, "Fenerbahçe gibi çok büyük bir camia ile karşılaşacağız. Ama biz de sakin bir şekilde oyun planımızı sahaya yansıtarak galip gelmek istiyoruz. İyi serimizi devam ettireceğimizi düşünüyorum." dedi.
 

İlgini Çekebilir
Diagne, yenilmezlik serisini 11 maça taşıdı
Habere Git

Öte yandan maç öncesinde yayıncı kuruluşa konuşan İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo ile arasında geçen diyaloğu anlattı.

Fatih Tekke: "Andrea Pirlo sadece baktı"

"Andrea Pirlo dünyanın en önemli oyuncularından birisi." diyen Fatih Tekke, "Kendisine hayranlığımızı söyledim, çok büyük oyuncu olduğunu söyledim. O da bizi tanımadığından sadece baktı. Memnun oldu herhalde, bir isteğiniz var mı diye sordum. Çok büyük bir oyuncuydu." ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler