Andy Murray'den Wimbledon öncesi kötü haber: Ameliyat...

Aleyna Gürgen
22.06.2024 - 14:34 | Son Güncellenme: 22.06.2024 - 14:57

İngiliz tenisçi Andy Murray, sırtında yaşadığı ağrıların ardından ameliyat olacak. Andy Murray, Wimbledon'da yer alacak mı? İşte detaylar...

Andy Murray'den Wimbledon öncesi kötü haber: Ameliyat...

Andy Murray, 2013'te geçirdiği sırt ameliyatının ardından ciddi sırt ağrıları ile mücadele ediyordu. İngiliz tenisçinin bugün ameliyat olacağı açıklandı.

Murray için açıklama geldi

Andy Murray, Queen's Club Şampiyonası'nda yaşadığı sakatlığın ardından bugün ameliyat olacak. Perşembe günü Queen's'te Jordan Thompson ile karşılaştığı ikinci tur maçından karşılaşma sırasında yaşadığı şiddetli sırt ağrısı nedeniyle çekilen Murray için yapılan açıklamada şunlar söylendi: “Andy, Cumartesi günü sırtında bir ameliyat olacak. Ameliyat gerçekleştikten sonra daha fazla bilgi sahibi olacağız ve mümkün olan en kısa sürede daha fazla güncelleme yapacağız." 

Murray, Wimbledon'da olacak mı?

Ünlü tenis turnuvası Wimbledon, 1 Temmuz'da başlayacak. Andy Murray'in bu turnuvada yer alıp almayacağı ise merak konusu oldu. Wimbledon için ise Murray kanadından bir açıklama gelmedi. 

İlgini Çekebilir
Milli tenisçi Berfu Cengiz, Almanya'da şampiyon oldu
Habere Git

Murray 10 yıldır ağrılarla savaşıyor

Andy Murray, 2013'te geçirdiği sırt ameliyatının ardından yıllardır ağrılarla mücadele ediyordu. Murray son dönemlerde yaptığı açıklamalarında ise yazdan sonra oynamaya devam etmesinin pek olası olmadığını ve emekliliği için Wimbledon ya da Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın muhtemel organizasyonlar olduğunu belirtti.

"Daha önce hiç..."

Andy Murray yaptığı bir açıklamada ise şunları söylemişti: "Son 10 yıl gibi uzun bir süredir geçmiş sorunlarla uğraşıyorum ve bu muhtemelen birçok oyuncu için oldukça yaygın bir durum. Ancak daha önce hiç böyle bir koordinasyon, kontrol ve bacağımda güç kaybı yaşamamıştım."

Senin için hazırladığımız haberler