Anıl Karaer: Arda Turan çok iyi bir insan.

18.10.2018 - 15:55 | Son Güncellenme: 18.10.2018 - 18:55

Anıl Karaer:  Arda Turan çok iyi bir insan.

Osmanlısporlu Anıl Karaer, eski takım arkadaşı Arda Turan hakkında açıklamalarda bulundu.

Osmanlıspor'un deneyimli savunmacısı Anıl Karaer, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu. İşte detaylar...

 

Sözlerine Osmanlıspor'un son haftalardaki çıkışını değerlendirerek başlayan Anıl Karaer, "2 haftadır kazanıyoruz, mutluyuz. Başkanımız Ahmet Gökçek'in desteği bizi olumlu yönde etkiledi. Kulübün satışına dair söylentiler söz konusuydu, bundan dolayı lige adapte olamamıştık. Kulübün satışına dair söylenti kulaktan doğma bilgilerdi fakat bu konu bizi tedirgin etti. Tekrardan Ahmet Gökçek'in destekleri bizi mutlu etti. Önümüzde Hatayspor maçı var, Hatayspor maçından da 3 puanla dönmek istiyoruz" dedi.

 

Süper Lig kancası

Sezon öncesinde 4 Süper Lig takımından teklif aldığını belirten Anıl, "1. Lig'e düştüğümüz zaman ayrılmak istediğimi yönetime belirttim. Mustafa Reşit Akçay'ın gelmesi bizi çok heyecanlandırdı. Mustafa Reşit Akçay'ın gelişi bize olumlu yansıdı, sezon öncesi kamp döneminde çok iyi bir hava yakaladık. Sezon öncesinde 4 Süper Lig takımından teklif aldım. Bu sezon takımla birlikte Süper Lig'e yükselmek istiyorum" diye konuştu.

'Arda'nın üzerindeki kara bulutlar dağılır...'

Eski takım arkadaşı Arda Turan'la ilgili olarak ise 30 yaşındaki tecrübeli futbolcu, "Arda Turan iyi bir arkadaşım. Arda'nın ben de istemezdim gündeme bu konularla gelmesini. Arda, benim çok sevdiğim ve değer verdiğim bir insan. Arda, çok iyi bir insan. İnşallah en kısa zamanda Arda'nın üzerindeki kara bulutlar dağılır ve bize gurur yaşatmaya devam eder" şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler