Futbolcu isyan etti: "Halı sahada antrenman yapıyoruz"

12.03.2021 - 18:04 | Son Güncellenme: 12.03.2021 - 18:23

TFF 1. Lig takımlardan Tuzlaspor'da forma giyen Anıl Karaer gündeme dair açıklamalarda yaptı. Tuzlaspor'da yaşadıkları tesis ve stadyum probleminden bahseden Karaer, halı sahada antrenman yaptıklarını söyledi. Detaylar haberimizde...

Futbolcu isyan etti: "Halı sahada antrenman yapıyoruz"

Tuzlaspor'un tecrübeli stoperi Anıl Karaer, Tuzla'nın hedefleri, teknik direktör Taner Taşkın ve Galatasaray'da futbol oynadığı dönem hakkında konuştu.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Anıl Karaer, "Tuzlaspor olarak hedefimiz bu sezon Süper Lig'e yükselmek. Amacımız Play-Off potasında olmak. Ligde ilk 2'yi de sonuna kadar kovalamak istiyoruz. Stoper pozisyonunda oynadığımda sol bek pozisyonuna göre daha rahatım. Bir de yaşım ilerlediği için stoper pozisyonunda oynamak daha iyi oluyor, sol bek pozisyonunda hızlı ve fizik gücünüzün iyi olması gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Taner Taşkın sözleri: 'Bize olumlu yansıdı'

Tuzlaspor'da Ali Tandoğan'ın ayrılığı sonrasında teknik direktörlük görevine geri dönen Taner Taşkın hakkında ise Karaer, "Taner Hoca tekrardan göreve geldi. Taner Hocamızın takıma gelişi bize olumlu yansıdı, hocamız ile güzel bir uyumumuz var, inşallah bunu sahada tamamlayabiliriz." dedi.

'Halı sahada antrenman yapıyoruz'

Tuzlaspor'da yaşadıkları tesis ve stadyum probleminden bahseden Anıl Karaer, "Tuzlaspor'da bizim açımızdan en büyük problem stadyum ve tesisimizin olmaması. Halı sahalarda antrenman yapıyoruz. Son 2 maçımızı Sancaktepe Stadyumu'nda oynadık, orada da zemin çok kötüydü." diye konuştu.

'En büyük şansızlığımız Terim'in olmamasıydı'

Galatasaray döneminden de söz eden 32 yaşındaki futbolcu, "Galatasaray'da altyapı ve A Takım'da toplamda 12 yıl görev aldım. Galatasaray'da görev aldığım çoğu arkadaşımla hala irtibatım devam ediyor. Bizim jenerasyonumuzun en büyük şansızlığı o dönem Fatih Hocamızın (Terim) kulüp içinde olmamasıydı, bizim jenerasyonumuz ne yazık ki kötü bir yönetime rast geldi. Bizim jenerasyonumuz içinde bulunduğumuz zaman dilimine denk gelseydi içimizden birçok arkadaşımız Avrupa'ya gidebilirdi. Bu sezon Galatasaray'ı başarılı buluyorum. Fatih Terim'le birlikte Galatasaray şampiyonluğun en büyük favorisi" şeklinde konuştu.

Anıl Karaer kimdir?

Kariyerinde; Galatasaray, Manisaspor, Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Beylerbeyi, Adanaspor, Karabükspor, Mersin İdman Yurdu, Eskişehirspor, Kayserispor, Gençlerbirliği, Ankaraspor, Bursaspor, Adana Demirspor takımları bulunan Anıl Karaer sezonun ikinci yarısında Adana Demirspor'dan Tuzlaspor'a transfer oldu. 

Karaer bu sezon toplamda 11 maçta oynadı ve 2 kez de rakip fileleri havalandırdı. 

Senin için hazırladığımız haberler