Spor Toto 1. Lig'de Ankara Keçiörengücü, Ahmet Cingöz'e Emanet

Orhan Gülek
26.12.2022 - 17:10 | Son Güncellenme: 26.12.2022 - 17:21

Spor Toto 1. Lig takımı Ankara Keçiörengücü'nde Taner Taşkın'ın ayrılması sonrası, Ahmet Cingöz yeni teknik direktör oldu. İşte haberle ilgili tüm detaylar

Spor Toto 1. Lig'de Ankara Keçiörengücü, Ahmet Cingöz'e Emanet

Salim MANAV - AJANSSPOR

Taner Taşkın'la karşılıklı anlaşarak yollarını ayıran Ankara Keçiörengücü'nde teknik direktör sorunu çözüme kavuştu.

Başkent ekibi, Sportif Direktörlük görevini yürüten ve geçtiğimiz sezon İlker Püren'in ekibinde yer alan Ahmet Cingöz'le anlaştı. 

Geriden geldi, lideri yendi

Ankara Keçiörengücü'nde Eyüpspor maçıyla göreve başlayan Ahmet Cingöz; lig lideri Eyüpspor'a karşı 1-0 geriye düştü karşılamada takımına 2-1'lik skorla 3 puanı kazandırdı. 

Özat, Vural ve Bektaş'la çalıştı

Adana Demirspor'da bir dönem Sportif Direktörlük görevi yapan Ahmet Cingöz; Ümit Özat, Yılmaz Vural ve Bayram Bektaş gibi tecrübeli teknik direktörlerin ekibinde yer aldı.

Öte yandan; 45 yaşındaki teknik adam UEFA A Lisans sahibi durumunda.

İlgini Çekebilir
Eyüpspor'a Keçiörengücü'nden 2 transfer daha
Habere Git

Keçiörengücü, Süper Lig'i hedefliyor

Ankara Keçiörengücü Kulübü Başkanı Sedat Tahiroğlu, daha önce yaptığı açıklamada Spor Toto 1. Lig'de hedeflerinin sezonu ilk 2 sırada bitirerek Süper Lig'e çıkmak olduğunu belirtmişti.

Bu sezon ligin en çok gol atan takımı olarak dikkat çeken başkent ekibi, ligin birinci haftasında Çaykur Rizespor ile 1-1 berabere kaldıktan sonra ikinci hafta maçında konuk ettiği Bodrumspor'a 3-1 mağlup olmuştu.

Samsunpsor ile aynı puan sahip olan Ankara Keçiörengücü, ligde oynadığı 18 maçta 9 galibiyet, 5 beraberlikle topladığı 32 puanla 3. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler