Ankara Valiliği'nden sokağa çıkma yasağı açıklaması: '65 yaş ve üzeri vatandaşlarımız...'

10.11.2020 - 19:55 | Son Güncellenme: 10.11.2020 - 19:55

Son dakika haberleri... Ankara Valiliği'nden koronavirüs açıklaması! 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma yasağı mı geldi? Valilikten yapılan açıklamaya göre Ankara'da 65 yaş üstü vatandaşlar sadece belli saatler arasında sokağa çıkabilecek. Peki Ankara'da 65 yaş üstü vatandaşlar saat kaçta sokağa çıkabilecek, sokağa çıkma yasağı mı geldi? İşte detaylar...

Son dakika haberi: Ankara'da sokağa çıkma yasağı mı geldi? Koronavirüsün en yoğun olduğu illerden Ankara'da Valilik, koronavirüs tedbirlerine yönelik sokağa çıkma kısıtlaması getirildiğini duyurdu. Buna göre, 65 yaş üstü vatandaşlar belli saatler arasında dışarıda bulunabilecek. Peki Ankara'da 65 yaş üstü vatandaşlar saat kaçta sokağa çıkabilecek, sokağa çıkma yasağı mı geldi? İşte tüm gelişmeler...

Ankara Valiliği'nden 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma kısıtlaması

Ankara Valiliği, koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş üstü vatandaşlar için sokağa çıkma kısıtlaması kararının alındığını duyurdu.

Yapılan açıklamada, ''65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın her gün 10.00-16.00 saatleri arasında sosyal mesafe kuralına riayet etmek ve maske takmak kaydıyla dışarı çıkabileceklerine, bu saatler dışında 65 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın sokağa çıkmasının kısıtlanmasına karar verilmiştir'' ifadeleri kullanıldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da konuya ilişkin yaptığı açıklamada ''Kıymetli 65 yaş ve üstü hemşehrilerim,Valiliğimiz kararıyla, 10.00-16.00 saatleri dışında sokağa çıkmanız kısıtlanmıştır.İhtiyaç halinde Başkent 153 hattımızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Lütfen tedbirlere riayet etmeyi ihmal etmeyelim. Bu günleri beraber aşacağız'' ifadelerine yer verdi.
 

Senin için hazırladığımız haberler