Keçiörengücü-Eyüpspor Maçı Kaç Kaç Bitti? Maç Sonucu ve Özeti

Akın Ungan
16.01.2022 - 15:05 | Son Güncellenme: 16.01.2022 - 16:38

1. Lig'in 21. haftasında Keçiörengücü ile Eyüpspor karşılaştı. Maçtan önce Ahmet Çalık anıldı. Peki maç kaç kaç bitti? Maç sonucu ve özeti haberimizde.

Keçiörengücü-Eyüpspor Maçı Kaç Kaç Bitti? Maç Sonucu ve Özeti

Spor Toto 1. Lig'in 21. haftasında Keçiörengücü, sahasında Eyüpspor'u konuk etti. Ankara'da, Aktepe Stadı'nda oynanan karşılaşma, birçok gol pozisyonuna sahne olurken, maçın başında, geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden Ahmet Çalık anıldı.

Ahmet Çalık unutulmadı

Keçiörengücü, maçın başlaması ile sosyal medya hesabından Ahmet Çalık ile ilgili paylaşımda bulundu. Yapılan paylaşımda, "Şehrimizin evladı her zaman kalbimizde olacaksın, seni unutmayacağız..." ifadeleri yer aldı.

Karşılaşmada gol olmadı

Keçiörengücü ile Eyüpspor arasında geçen zorlu mücadelede gol sesi çıkmadı. 0-0 beraberlikle sonuçlanan maçta puanlar paylaşıldı. Bu sonuç ile Ankara Keçiörengücü, kendi evindeki yenilmezlik serisini 6 maça çıkardı.

Keçiörengücü ve Eyüpspor'un ligdeki durumları

0-0 beraberlikle iki taraf da karşılaşmadan 1'er puan ile döndü. Buna göre konuk ekip Eyüpspor, puanını 37 yaparak, maç fazlası ile Erzurumspor'u yakaladı. Eyüpspor, geride kalan 21 haftada 36 puan toplayarak, 4. sırada yer aldı. Ankara temsilcisi, 20 maçta 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak, 30 gol attı. Kalesinde ise 22 gol gördü.

Keçiörengücü ise puanını 23 yaparak, 14. sırada bulundu. Ev sahibi takım, oynadığı 20 maçta 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Rakip kaleye 27 gol gönderen Eyüpspor, kalesinde ise 32 gol gördü.

Senin için hazırladığımız haberler