Ankaragücü Başkan adayı Ağcabağ teknik direktörünü açıkladı! Sponsor müjdesi verdi

Özgür Koç
19.06.2024 - 15:05 | Son Güncellenme: 19.06.2024 - 15:18

Ankaragücü'nde başkan adayı Murat Ağcabağ; seçilmesi halinde göreve getireceği teknik direktör, sponsorluk anlaşmaları ve projeleri hakkında konuştu. Detaylar haberimizde...

Ankaragücü Başkan adayı Ağcabağ teknik direktörünü açıkladı! Sponsor müjdesi verdi

AJANSSPOR - HABER

MKE Ankaragücü'nde 22 Temmuz’da yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurulu'nda başkan adayı olarak mücüdele edecek olan Murat Ağcabağ, projerlerini, teknik direktör ve sportif direktör seçimlerini ile sponsorluk çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

"2-4 ve 8 yıllık projelerimiz var. Kalıcı başarı sağlamak istiyoruz"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Murat Ağcabağ, "Takımımız maalesef Süper Lig'den düştü. Çok üzgünüz. Gerekli çalışmaları yapıyoruz. Gerekli çalışmalarımız tamam. Ankaragücü bu yönetim döneminde 4-5 yılda 3 kere küme düştü ve tekrar aday oldular. Dünyanın hiçbir yerinden tekrar aday olamazlar ama maalesef adaylar. Sürdürülebilir bir başarı için göreve hazırız. 2-4 ve 8 yıllık projelerimiz var. Kalıcı başarı sağlamak istiyoruz. Bütün planlamalarımız bu yönde. Ekonomik ve sportif anlamda başarı için hazırız" dedi ve ekledi:

Ağcabağ'ın hoca adayı Hakan Keleş

"Daha önceki kongremiz de çeşitli sebeplerden kongreye girmemiştik. Bu sefer ne olursa olsun, kongreye gireceğiz ve hakkımızı sonuna kadar arayacağız. Ankaragücü'nü düşünen delegeler, mevcut yönetime oy vermeyeceğini düşünüyorum. Bu sebeple kongreden galibiyetle çıkacağız. Yoğun bir katılım olacağını düşünüyorum. Yönetim yine ilki yaptı ve başkan adaylıklarını açıklamadan teknik direktörü açıkladı. Umarım kendisiyle resmi sözleşme yapmamışlardır. Göreve gelmeden açıklama yapmaları son derece yanlıştır. Göreve geldikten sonra sportif direktörümüzü açıklayacağız. Camianın sevdiği bir isim olacak. Sportif direktörümüz açıklandıktan sonra teknik direktörümüz belli olacak. Teknik direktör konusunda Hakan Keleş üzerinde duruyoruz"

"Toplamda 10 sponsorumuz hazır. 4'ü dünya çapında firmalar"

"Eski yönetimin Ankaragücü'nde bir daha transfer yasağı olmayacak diye sözleri vardı. Sıfır borç olacak diye... Toplamda 10 sponsorumuz hazır. 4'ü dünya çapında sponsorlar olacak. 2'si Rus, 2'si Azerbaycanlı firmalar olacak. Seçim öncesinde sponsorlardan bazılarını açıklayacağız. Camia, bunlardan birisini duyunca çok etkilenecektir. Anlaştığımız rakamlar, günü geldiğinde ödenecek halde olacak. Ekonomik olarak Ankaragücü’nü yönetmeye hazırız."

"Bize destek olsunlar"

"Ankaragücü, hiçbir zaman hiç kimsenin tekelinde olacak bir kulüp değildir. Bağımsız Ankaragücü Delegeleri'ni de bu sebeple tebrik ederim. Bu seçimde bize doğru destek olmalarını tavsiye ederiz. Ankaragücü'nün başarısı için bize destek vereceklerini düşünüyoruz. Aynı çatı altında buluşmak isteriz.1683 üye olduğu bize söylendi. 31 kişi de bizim yönetimde olan kişileri, delege olmaları için içeri sunduk. Bunun dışında kongre üyesi olmaması lazım. Yüzde 80 oranında kongreye katılım bekliyoruz. Mevcut yönetimin, Ankaragücü’ne ciddi zarar verdiğini düşünüyoruz. Çekilmeleri gerektiğini düşünüyoruz."

Senin için hazırladığımız haberler