Ankaragücü Başkan adayı yeni teknik direktör ve futbol aklını açıkladı!

03.06.2024 - 23:44 | Son Güncellenme: 03.06.2024 - 23:49

Ankaragücü’nde başkanlığa aday olan Murat Ağcabağ, kulüp başına geçmesi durumunda Hakan Kutlu teknik direktör, Tarık Üstün ise futbol aklı olacağını duyurdu. Detaylar...

Ankaragücü Başkan adayı yeni teknik direktör ve futbol aklını açıkladı!

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in son haftasında Trabzonspor'a mağlup olarak TFF 1. Lig'e düşen Ankaragücü'nde yönetime talip olan isimler belli olmaya başladı. Ankaragücü’nde başkanlığa aday olan Murat Ağcabağ, göreve gelmesi durumunda takıma getireceği isimleri de açıkladı. Detaylar...

''Sportif direktörlük için düşündüğüm kişi şu an bir Süper Lig kulübünde görev yapıyor''

Viralspor''da yer alan habere göre; Adaylık sürecinde de kendisinden destek alacağını ifade eden Ağcabağ, “Tarık Üstün’ün TRT’deki sözleşmesi devam ediyor. Kongrede benim seçilmem halinde yol arkadaşlığını resmiyete dökeceğiz. Tarık Üstün, benim danışmanım olarak Ankaragücü’nün futbol aklı olarak görev yapacak. Futbolun en tepesindeki isim olacak. Sportif direktörlük için düşündüğüm kişi şu an bir Süper Lig kulübünde görev yapıyor. Halen sözleşmesi devam ettiği için ismini bugün için veremem. Ama 13 Haziran’da adaylığımı resmen açıklayacağım. O gün o ismi de öğreneceksiniz” dedi.

''Teknik direktör Hakan Kutlu olacak''

Ağcabağ, teknik direktörlük için de öncelikli olarak Hakan Kutlu ile görüştüğünü belirterek, “Hakan Hoca, Erzurumspor ile sözlü olarak anlaşmış. Oraya verilmiş bir sözü var. Ancak resmi sözleşme için şartları var. O şartlar gerçekleşmezse, Ankaragücü’nde çalışmaktan şeref duyacağını söyledi. Tarık Üstün’ü de Hakan Kutlu’yu da isim olarak belirlerken, Ankaragücü’ne aidiyet olarak bağlı olmalarını kriter olarak aldık. Hakan Kutlu olmazsa mutlaka bu camiadan çıkmış bir başka isim ile anlaşma sağlanacak” diye konuştu.

13 Haziran’daki adaylık açıklama toplantısına yönetim kurulundaki bazı isimlerin de katılacağını duyuran Ağcabağ, şunları söyledi:

“Listemde çok önemli iş insanları olacak. Listemizdeki 4 iş insanının şirketler Borsa İstanbul’da işlem görüyor. Bunlardan ikisinin şirketi direkt BİST100 endeksine kayıtlı. Ali İhsan Mutlu da başkan yardımcım olacak.”

Senin için hazırladığımız haberler