Ankaragücü Başkanı Yiğiner'den istifa açıklaması

21.01.2019 - 14:55 | Son Güncellenme: 21.01.2019 - 14:55

Zor günler geçiren Ankaragücü'nde Başkan Mehmet Yiğiner'in istifa edeceği konuşuluyordu.

Taraftarlar da sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlar ile Mehmet Yiğiner'e tepki gösteriyor ve 'istifa et' çağrısında bulunuyordu.

Ankaragücü Başkanı Mehmet Yiğiner istifa etti mi?

Ankaragücü Kulübü'nden yapılan açıklamada, Başkan Mehmet Yiğiner'in yönetim kuruluna istifa dilekçesi sunduğu belirtildi.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Kulüp Başkanımız Mehmet YİĞİNER, Kulübümüzün önünü açmak ve Ankaragücü’müzün menfaatlerini gözeterek 35 milyon lira bağış yapılması halinde Kulüp Başkanlığını bırakacağına ilişkin istifa dilekçesini Yönetim Kurulumuza sunmuştur."

"GELİN, ANKARAGÜCÜ'NÜN GELECEĞİ İÇİN BU PARAYI YATIRIN, YASAKLAR KALKSIN"

Yiğiner, herkesin bir açıklama yaptığını belirterek, "Ben de diyorum ki, gelin, Ankaragücü'nün geleceği için bu parayı yatırın, yasaklar kalksın. Ben aday değilim, yeniden aday olmayacağım. Sizlerin altında çalışmaya hazırım. Parayı yatırdıkları anda istifam işleme konulacaktır ve genel kurul kararı alınacaktır. Bu işin ciddiyetini görmek için bu açıklamayı yapmak zorundayım. İşte bu arkadaşlara fırsat... Ankaragücü'nü seviyorlarsa buyursun gelsinler. Camiayı karıştırmak istiyorlarsa da artık yapmasınlar. Aday olmayacaklarsa, bıraksınlar biz iş gücümüzle Ankaragücümüzü düzlüğe çıkartmak için çalışalım. Ama dediğim gibi, paranın yattığı anda istifam işleme konulacaktır" dedi.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler