MKE Ankaragücü - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İştel 11'ler

Akın Ungan
03.12.2023 - 08:31 | Son Güncellenme: 03.12.2023 - 18:00

Trendyol Süper Lig'de Ankaragücü ile Beşiktaş karşılaşıyor. MKE Ankaragücü - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte 11'ler...

MKE Ankaragücü - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İştel 11'ler

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in 14'üncü haftasında MKE Ankaragücü ile Beşiktaş karşı karşıya geliyor. Beşiktaş, teknik direktör Rıza Çalımbay önderliğinde ligde kazanmaya devam etmek isterken, Ankaragücü ise yaklaşık 13 yıllık hasreti sona erdirmeyi planlıyor.

MKE Ankaragücü - Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

MKE Ankaragücü ile Beşiktaş arasındaki Süper Lig maçı 3 Aralık Pazar günü (bugün) saat 19.00'da başlayacak. Eryaman Stadyumu'ndaki mücadele beIN SPORTS 1'den canlı olarak yayınlanacak.

Beşiktaş 3. sırada

Teknik direktör Rıza Çalımbay'ın göreve gelmesinin ardından oynadığı 2 lig maçından da galibiyetle ayrılan Beşiktaş, 8 galibiyet, 4 yenilgi ve 1 beraberlik sonunda topladığı 25 puanla 3. sırada yer alıyor.

Beşiktaş'ta sakatlar can sıkıyor

Siyah-beyazlı takımda birçok oyuncu, Ankara'daki karşılaşmada görev yapamayacak. Club Brugge maçında sakatlanarak oyundan çıkan Tayfur Bingöl'ün durumu ile ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, tedavileri devam eden Arthur Masuaku ile Valentin Rosier, Milot Rashica, Rachid Ghezzal, Jean Onana ve Eric Bailly de MKE Ankaragücü mücadelesinde forma giyemeyecek.

Takımla çalışmalara başlayan Daniel Amartey'in durumu ise maçtan önce yapılacak son sağlık değerlendirmesinden sonra netlik kazanacak.

MKE Ankaragücü'nün yaklaşık 13 yıllık hasreti

MKE Ankaragücü, Beşiktaş'ı yaklaşık 13 yıldır yenemiyor. Rakibi karşısındaki Süper Lig'deki son galibiyetini 13 Şubat 2011'de 1-0'lık skorla alan başkent ekibi, daha sonraki 10 lig maçında 3 beraberlik, 7 yenilgi yaşadı. Sarı-lacivertliler, kazanarak rakibi karşısındaki Şubat 2011'den bu yana süren galibiyet hasretine son vermek istiyor.

İlgini Çekebilir
Olaylı derbide kazanan Beşiktaş!
Habere Git

Maç kapalı gişe, Beşiktaş taraftarı yıllar sonra başkent deplasmanında

Maçın bütün biletleri satılırken, Beşiktaş taraftarı da uzun yıllar sonra MKE Ankaragücü deplasmanında tribünde yer alacak. MKE Ankaragücü Kulübü Başkanı Faruk Koca'nın "Beşiktaş taraftarlarını stadyumumuzda görmek istiyor ve davet ediyoruz" açıklamasından sonra İl Spor Güvenlik Kurulu'nun da kararıyla konuk ekip taraftarlarının Eryaman Stadı'nda yer alması kesinleşti.

11'ler belli oldu

MKE Ankaragücü: Bahadır, Atakan, Mert, Mujakic, Alper, Ali Kaan, Pedrinho, Efekan, Morutan, Renaldo, Ali Sowe

Beşiktaş: Mert, Onur, Necip, Omar, Umut, Amir, Salih, Gedson, Bakhtiyor, Muleka, Aboubakar

Senin için hazırladığımız haberler