Ankaragücü cephesi, Trabzon mağlubiyetini değerlendirdi! 'Bu tip hatalar yapmamız gerekiyordu'

20.03.2021 - 21:22 | Son Güncellenme: 20.03.2021 - 21:25

Ankaragücü'nde Geraldo ve Korcan Çelikay, Süper Lig'in 31. haftasında Trabzonspor'a mağlup oldukları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu. İşte iki futbolcunun maç sonu açıklamaları...

Ankaragücü cephesi, Trabzon mağlubiyetini değerlendirdi!  'Bu tip hatalar yapmamız gerekiyordu'

 Süper Lig'in 31. hafta mücadelesinde Trabzonspor, sahasında Ankaragücü'nü 4-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Ankara ekibinde Korcan Çelikay ve Geraldo, mağlubiyeti değerlendirdi.

'Maçı ilk yarı kaybettik'

29 yaşındaki futbolcu Geraldo, "Bu tip hatalar yapmamız gerekiyordu. Maçı ilk yarı kaybettiğimizi düşünüyorum. Böyle bir rakibe karşı oynarken böyle hatalar yapmamız gerekiyordu. Çünkü 2 tane basit gol yedik ve maçı çeviremedik." dedi.

'Seriyi devam ettirmek istiyorduk'

Tecrübeli file bekçisi Korcan Çelikay ise, "Bugün oyuna kötü başladık ve ilk yarı kötüydük. Zaten skor ilk yarı geldi. Biz ilk yarı kaybettik maçı. Ama 2. yarı daha oturaklı futbol oynadık, pozisyonlar bulduk ama olmadı. 3 maçlık galibiyet serimiz vardı ve bunu devam ettirmek istiyorduk. İlk yarı kötüydük, 2. yarı daha iyiydik. Bu maçı artık geride bırakacağız. Üzgünüz. Umarım bunu telafi edeceğiz. Omuzumda bir sıkıntı var. Tabii ki de üzücü. Ama çekilen MR'dan sonra belli olur durumu. Futbolda hepsi olabiliyor. Önemli olan takıma aynı katkıyı verebilmek. Ben olayım Ricardo olsun her şekilde mücadelemizi vereceğiz. Ricardo'ya da geçmiş olsun diliyorum." şeklinde konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler