Ankaragücü forması giymişti! Hatayspor ile anlaştı...

28.07.2024 - 00:05 | Son Güncellenme: 28.07.2024 - 00:19

Transfer haberleri. Süper Lig takımlarından Hatayspor, bir dönem MKE Ankaragücü'nde forma giyen Senegalli ön libero oyuncusu Lamine Diack ile anlaşmaya vardı.

Ankaragücü forması giymişti! Hatayspor ile anlaştı...

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, bir dönem MKE Ankaragücü'nde forma giyen Lamine Diack ile anlaşmaya vardı.

Hatayspor'dan Lamine Diack'a teklif

Play Spor'da yer alan habere göre; Akdeniz ekibinin, Fransa Ligi'nde Nantes forması giyen Lamine Diack için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi yaptığı belirtildi.

Pazar günü Türkiye'ye geliyor

Haberde, iki kulüp arasındaki görüşmelerin son aşamaya geldiği ve oyuncunun pazar günü Türkiye'ye geleceği ifade edildi.

Hatayspor cephesi iddiaları doğruladı

Şehr-i Hatay'da yer alan habere göre ise transfer görüşmeleri için Fransa’da bulunan Hatayspor Başkan Vekili ve Futbol Şube Sorumlusu Ender Yardımcı’nın, 23 yaşındaki defansif orta saha oyuncusu Lamine Diack ile prensipte anlaştığı öğrenildi.

2.4 milyon Euro'ya Nantes'a transfer oldu

Bilindiği üzere Senegalli oyuncu, 31 Ocak 2024 tarihinde Ankaragücü'nden Nantes kulübüne 2.4 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer olmuştu. Başkent kulübünün bir sonraki satıştan da yüzde 20 pay alma hakkı bulunuyor.

Colorado'ya kiralık gitti

Son olarak MLS kulübü Colorado'da kiralık olarak forma giyen ve Nantes'a geri dönen Diack, ABD kulübüyle 4 maça çıktı.

Senegalli oyuncu Fransız kulübü Nantes ile ise 1 maçta görev aldı ve 1 gol kaydetti. Ankaragücü kariyerinde de 32 maça çıkan başarılı oyuncu 3 gol ile oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler