Ankaragücü Kitsiou’nun alternatifini buldu! Anlaşma sağlandı...

Özgür Koç
05.07.2024 - 10:38 | Son Güncellenme: 05.07.2024 - 10:41

Süper Lig’e veda eden Ankaragücü’nde Stelios Kitsiou ile yolların ayrılmasına karar verilirken, aynı bölge için Adana Demirspor ile yollarını ayıran İsmail Çokçalış ile büyük ölçüde anlaşmaya varıldı.

Ankaragücü Kitsiou’nun alternatifini buldu! Anlaşma sağlandı...

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Süper Lig’e veda eden Ankaragücü, Trendyol 1. Lig’de yer alan yabancı kontenjanı sebebiyle Stelios Kitsiou ile yolları ayırma kararı alırken, Yunan futbolcunun alternatifi de bulundu. Başkent ekibi, son olarak Adana Demirspor forması giyen İsmail Çokçalış ile büyük ölçüde anlaşmaya vardı.

İmza aşamasına gelindi

Geçen sezon oynadığı maç sayısı sebebiyle sözleşmesinde yer alan opsiyonu devreye giren ve 1 yıl daha takımda kalma hakkı bulunan Stelios Kitsiou’yu Teknik Direktör Kemal Özdeş kadroda düşünmüyor. Yunan futbolcu ile yolların ayrılması kararı çıkarken, görüşmelere başlanan İsmail Çokçalış da imza aşamasına geldi. 

15 maça çıktı

Adana Demirspor ile olan sözleşmesini tamamlayan 24 yaşındaki futbolcunun bonservisi elinde. Başarılı futbolcu, geçen sezon Süper Lig’de 14, Türkiye Kupası’nda da 1 maça çıktı. Bin 197 dakika oyunda kalan Çokçalış, 1 kez asist yaptı.

3 farklı kulüpte oynadı

Kariyerine Bursaspor altyapısında yetişen İsmail Çokçalış, Karacabey Belediyespor ve Adana Demirspor formalarını giydi. Ocak 2022’den bu yana Akdeniz ekibinin formasını giyiyordu.

Senin için hazırladığımız haberler