Ankaragücü'den Tolga, Efkan ve Bassogog için transfer açıklaması

01.08.2024 - 15:58 | Son Güncellenme: 01.08.2024 - 16:02

MKE Ankaragücü'nden sportif direktör Seyit İçgül; Tolga Ciğerci, Efkan Bekiroğlu, Yusuf Emre Gültekin, Diogo Özçakmak, Christian Bassogog hakkında transfer açıklaması yaptı.

Ankaragücü'den Tolga, Efkan ve Bassogog için transfer açıklaması

AJANSSPOR-HABER

Trendyol 1. Lig takımı MKE Ankaragücü yeni sezonda hedefini şampiyonluk olarak belirledi. Başkent temsilcisinde sportif direktör Seyit İçgül, transfer çalışmaları hakkında bilgi verdi.

"Efkan ve Tolga takımda kalacak"

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Seyit İçgül, "Efkan Bekiroğlu ve Tolga Ciğerci ile hiçbir problemimiz yok. Onlar Ankaragücü ile devam edip şampiyonluk yarışında mücadele edecekler. Konuyu kapattık. Bu camiada kalmak istediklerini ve şampiyon olmak istediklerini söylediler. Sıkıntı yok. Başakşehir ile görüşmelerimiz olmuştu. Ancak sonuçlanmadı" dedi ve ekledi:

"Yusuf Emre Gültekin ameliyat olacak"

"Kocaelispor'dan Yusuf Emre Gültekin ile anlaştık. Ankara'ya getirdik kampa aldık. Antrenmanda oyuncu sakatlandı. Menisküs yırtılması yaşadı. Ameliyat olacak oyuncu 3 hafta aramızda olamayacak. Diogo Özçakmak ile anlaştık. Transfer tahtamızın açılmasının ardından yapmış olduğumuz transferleri açıklayacağız.

"Bassogog konusunda resmi olarak gelen herhangi bir teklifimiz yok"

Bassogog da dahil şu an için resmi teklifi olan hiçbir oyuncumuz yok. Ama 2 gün içerisinde biliyorsunuz her şey değişebiliyor. Güzel bonservis ücreti veren olur, takımda kalmak istemeyen olur resmi teklifleri değerlendiririz. Bassogog konusunda resmi olarak gelen herhangi bir teklifimiz yok. Söylentiler mevcut ama kulübümüze ulaşan hiçbir belge yok"

19 Mayıs Stadyumu'nda son durum

"Taraftarları arkamıza alıp inşallah hep beraber üst lige çıkacağız. bize destek vermelerini istiyoruz. taraftarsız bir Ankaragücü düşünemiyorum. Taraftarlarımız çok etkili bunu da biliyorum. İnşallah onları mahcup etmeyeceğiz. 19 Mayıs Stadyumu önümüzdeki sezona yetişmeyecek. Gelecek sezon yine maçlarımızı Eryaman Stadyumu'nda oynamaya devam edeceğiz"

Senin için hazırladığımız haberler