MKE Ankaragücü'nde Teknik Direktör Emre Belözoğlu istifa ediyor

12.12.2023 - 02:48 | Son Güncellenme: 12.12.2023 - 03:07

Süper Lig'de oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçı tatsız görüntülere sahne olmuştu. Başkent ekibi cephesinde flaş bir gelişme yaşandı.

MKE Ankaragücü'nde Teknik Direktör Emre Belözoğlu istifa ediyor

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının sonunda ev sahibi ekibin başkanı Faruk Koca maçın hakemi Halil Umut Meler'e yumruk attı. Tatsız görüntülere sahne olan gecenin ardıdan başkent ekibi cephesinde önemli bir gelişme yaşanıyor.

Emre Belözoğlu istifa ediyor

Beyaz TV'nin haberine göre MKE Ankaragücü'nün Teknik Direktörü Emre Belözoğlu istifa kararı aldı. 43 yaşındaki genç çalıştırıcı kararını yarın yönetime sunacak.

İlhan Palut zorla sakinleştirdi

Emre Belözoğlu'nun bugün oynanan maçın sonunda orta hakem Halil Umut Meler'e karşı öfkesini Çaykur Rizespor Teknik Direktörü İlhan Palut sakinleştirdi ve meslektaşını soyunma odasına götürdü.

İlgini Çekebilir
Ankaragücü'nün beklenen cezası belli oldu ! Saha kapatma, para ve...
Habere Git

Halil Umut Meler ile ilgili sözleri akıllara gledi

Yaşanan olayların ardından Emre Belözoğlu'nun futbolculuk döneminde verdiği bir demeç gündeme geldi. Eski orta saha oyuncusunun hakem Halil Umut Meler için kullandığı "Hayatımda hiçbir hakemin ben tekme yerken güldüğünü görmedim ama Halil Umut Meler ben tekme yerken gülüyordu." cümleleri dikkat çekti.

Emre Belözoğlu'nun MKE Ankaragücü dönemi

Bu sezonun ilk bölümünde başına geçtiği MKE Ankaragücü'nü Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda toplam 13 maç çalıştıran Emre Belözoğlu maç başı 1.38 puan ortalaması tutturdu.

Senin için hazırladığımız haberler