MKE Ankaragücü, Angers ile Sözleşmesi Biten Stephane Bahoken'e Transfer Teklifi Yaptı

Akın Ungan
25.06.2022 - 13:08 | Son Güncellenme: 25.06.2022 - 13:17

Süper Lig'in yeni ekiplerinden MKE Ankaragücü, Angers ile sözleşmesi biten santrfor Stephane Bahoken'e transfer teklifi yaptı. 30 yaşındaki oyuncunun kararı bekleniyor.

MKE Ankaragücü, Angers ile Sözleşmesi Biten Stephane Bahoken'e Transfer Teklifi Yaptı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Spor Toto Süper Lig'in yeni ekiplerinden MKE Ankaragücü, santrfor transferinde harekete geçti. Daha önce Danny Welbeck ve Diego Costa gibi yıldız isimler ile adı geçen başkent temsilcisinin bu seferki adresi Fransa takımı ile sözleşmesi sona eren Kamerunlu futbolcu oldu.

Ankaragücü'nden Stephane Bahoken'e teklif

Foot Mercado'nun haberine göre MKE Ankaragücü, Ligue 1'de mücadele eden Angers ile kontratı biten 30 yaşındaki forvet Stephane Bahoken'e transfer teklifi yaptı.

Golcü oyuncu karar aşamasında

Haberde, tecrübeli golcünün düşünmek için zaman istediği ve karar aşamasında olduğu belirtildi. Geçtiğimiz sezon Fransız ekip Angers forması ile 29 karşılaşmada görev alan Stephane Bahoken, 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı.

İlgini Çekebilir
Marcao parasıyla flaş orta saha! Kerem'e hâla teklif yok!
Habere Git

Stephane Bahoken kimdir?

28 Mayıs 1992 doğumlu Stephane Bahoken, Fransa'nın Nizza kulübünde futbola başladı. Takımın alt yaş kategorilerinde gösterdiği başarı ile 1 Temmuz 2012 tarihinde profesyonel sözleşme imzalayan Bahoken, İskoçya'nın Mirren takımına kiralandı. Fransa'ya geri dönen Kamerunlu, Strasbourg'a transfer oldu. 2018'e kadar kulübün formasını giyen 30 yaşındaki santrfor, bedelsiz olarak Angers'e gitti.

Senin için hazırladığımız haberler