Ankaragücü'nde Taner Taşkın da Adaylar Arasında

Orhan Gülek
02.10.2023 - 16:31 | Son Güncellenme: 02.10.2023 - 16:38

Son dakika transfer haberi: Tolunay Kafkas ile yollarını ayıran Ankaragücü'nde teknik direktör adayları arasında Taner Taşkın da yer aldı. Detaylar haberimizde...

Ankaragücü'nde Taner Taşkın da Adaylar Arasında

AJANSSPOR - HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nde teknik direktör Tolunay Kafkas ile yollar resmen ayrıldı.  Başkent ekibinde teknik direktör adayları ise belli oldu. 

Ankaragücü'nde Taner Taşkın iddiası

Ulaşılan bilgilere göre Tolunay Kafkas ile yollarını ayıran Ankaragücü'nde Taner Taşkın hoca adayları arasında yer aldı. 

Taner Taşkın'ın kariyeri

Manisa FK ve Tuzlaspor'da şampiyonluk sevinci yaşayan Taner Taşkın son olarak Sakaryaspor'da görev aldı. Taşkın, geçen sezon Tatangalar'da Play-Off oynama başarısı gösterdi.

İlgini Çekebilir
Tolunay Kafkas: ''Galatasaray ve Fenerbahçe'nin kadrosu ligin üstünde''
Habere Git

Rıza Çalımbay ile Samet Aybaba da listede

Öte yandan sarı-lacivertli ekipte listeninde Rıza Çalımbay ile Samet Aybaba'nın da bulunduğu ifade ediliyor.

Son olarak Sivasspor'u çalıştıran ve adı Samsunspor ile de anılan Çalımbay'ın yeniden sahalara dönmeye sıcak baktığı öğrenildi.

Samet Aybaba da Ankara ekibinin hoca listesinde üst sıralarda yer alıyor. 

Tolunay Kafkas'ın Ankaragücü performansı

Ankaragücü, son olarak ligde Galatasaray'a 2-1 mağlup olmuştu. Bu sezon Tolunay Kafkas yönetiminde 7 maça çıkan sarı-lacivertli takım, 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.

Süper Lig'de 7 haftada 6 hoca gitti

Süper Lig'de teknik direktör kıyımı erken başladı. Ligde henüz 7 hafta geride kalmasına rağmen 20 takımdan 6'sı teknik adam değişikliği yaptı. Kayserispor, Gaziantep FK, Başakşehir, İstanbulspor, Samsunspor ve MKE Ankaragücü teknik direktörleriyle yollarını ayırdı.

Senin için hazırladığımız haberler