Ankaragücü'nden İlhan Parlak kararı! Resmen açıklandı...

15.09.2020 - 16:22 | Son Güncellenme: 15.09.2020 - 16:25

Ankaragücü, golcü futbolcu İlhan Parlak ile ilgili kararını açıkladı. Golcü futbolcu ile yolların ayrıldığı duyuruldu. İlhan Parlak hangi takıma transfer olacak?

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü’nde hareketli günler yaşanıyor. Transfer tahtasını açan Ankaragücü, diğer taraftan ise bazı futbolcularla yollarını ayırma kararı aldı. O isimlerden biri de İlhan Parlak oldu.

Ankaragücü ile İlhan Parlak dostça yollarını ayırdı

Ankaragücü, 33 yaşındaki golcü futbolcu İlhan Parlak ile sözleşmenin feshi konusunda görüşmeler yaptı. Kulüp ve futbolcu herhangi bir sorun yaşamadan ve karşılıklı anlaşmaya yolların ayrılması için ortak bir karar aldı.

Ankaragücü’nün İlhan Parlak açıklaması

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Futbolcumuz İlhan Parlak ile sözleşmemiz karşılıklı olarak sonlandırılmıştır. Kendisine takımımıza verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki hayatında başarılar diliyoruz” ifadelerine yer verildi.

İlhan Parlak geçen sezon kaç gol attı?

33 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Ankaragücü’nde 33 maçta forma giydi ve 7 gol 1 asistlik performans sergiledi. İlhan Parlak daha önce Gaziantepspor, Kayseri Erciyesspor, Kardemir Karabükspor, Ankaraspor, Fenerbahçe ve Kayserispor takımlarında da oynamıştı. Futbolcunun  Süper Lig ve TFF 1. Lig'den kendisine ilgi duyan bazı takımlarla görüşme yapması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler