Ankaragücü'nden taraftarına çağrı

18.10.2021 - 13:25 | Son Güncellenme: 18.10.2021 - 13:27

Ankaragücü'nün basın sözcüsü Gökalp Üstün, taraftarlarını stadyuma davet etti. Üstün, kurumsallaşma vurgusu yaptı. İşte o sözler...

Ankaragücü'nden taraftarına çağrı

Nazım Türknas- Volkan Yılmaz-AJANSSPOR

Radyospor'da yayınlanan Üçleme programı Nazım Türknas ve Volkan Yılmaz’a konuk olan Ankaragücü basın sözcüsü Gökalp Üstün, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

"Yönetimimiz çok profesyonel"

Yönetim kurulunun performansından mutluluk duyduklarını belirten Gökalp Üstün, "Faruk Başkan haklı olduğu için biz çok mutluyuz çunkü en başından beri yeni nesil medyada yoğun eleştiriler oldu. Ama başkanımız kulaklarını kapattı ve işine odaklandı, her platformda kurumsallaşma yönünde ilerledik. Yönetim kurulumuz çok profesyonelce hareket etti" dedi.

"Taraftarımıza ihtiyacımız var"

12. oyuncunun çok önemli olduğunu belirten Üstün, son maçlarda stadyumda istenilen taraftar desteğini alamadıklarını şu cümlelerle ifade etti:

"Piyasa ekonomisi gereği taraftarımızı, 12. oyuncumuzu stadyuma bekliyorum. Çünkü hem ekonomik açıdan hem de saha içi başarı açısından taraftar çok önemli. Son maçımızda 3.200 taraftarımız vardı sadece. Şu an için gayet güzel bir hava yakaladık, namağlup yolumuza devam ediyoruz çok şükür. İnşallah bu şekilde devam edebilmek için canla başla çalışıyoruz. Şu an liderlerden birisiyiz. Bizim ivmemiz diğer lidere göre yukarıya doğru bakıyor son maçlarda. O yüzden haklı olarak taraftarımıza bu çağrıyı yapıyoruz. Çünkü Ankaragücü taraftarı istediği zaman müthiş bir baskı yapabiliyor, bu yüzden onları stada bekliyorum."

"Bandırma maçında çıtamızın altında kaldık"

Bandırma maçında oynanan oyundan çok memnun olmadıklarını belirten Üstün, yine de kazanmış olmanın değerine vurgu yaptı. Üstün, "Bandırmaspor maçı bizin için çok kritikti, biz çıtamızın altında bir oyun oynadık aslında ama sonuç olarak kazanmış olmak çok degerliydi. İki taraf da kazanabilirdi, o yüzden bu maç ders çıkarmamız gereken bir maçtı" diye konuştu.

Neden sosyal medya kullanmıyorsunuz?

Kendisine sürekli olarak "Neden sosyal medya kullanmıyorsun?" sorusu geldiğini belirten Gökalp Üstün, bu konuda da taraftara "LinkedIn uygulamasını kullanıyorum" diyerek seslendi. Ayrıca Üstün, Twitter gibi platformlarda ön plana çıkmanın uygun olmayacağını, doğru olanın kurumsal şekilde kullanılması gerektiğini belirtti.

Senin için hazırladığımız haberler