Ankaragücü'nün kaybolan futbolcusu bulundu!

13.08.2024 - 00:42 | Son Güncellenme: 13.08.2024 - 00:50

Trendyol 1.Lig takımlarından Ankaragücü'nün Jamaikalı futbolcusu Renaldo Cephas kaybolduğunu duyurmuştu. Cephas'ın nerede olduğu ortaya çıktı. Detaylar...

Ankaragücü'nün kaybolan futbolcusu bulundu!

AJANSSPOR HABER

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ankaragücü'nde bir futbolcu kaybolduğunu açıklamıştı. Jamaikalı futbolcusu Renaldo Cephas, takımdan ayrılmak istediği için Türkiye'ye gelmediği gibi iletişimi de kesti. Son olarak nerede olduğu da ortaya çıktı. Detaylar...

Nerede olduğu ortaya çıktı

Ankaragücü’nde kaybolduğu açıklanan, antrenman ve maçlara gelmeyen Renaldo Cephas’ın sosyal medya paylaşımına göre oyuncu bir fitness salonunda çalışmaya devam ediyor.

''Nerede olduğunu bilmiyoruz''

Maçın ardından Renaldo Cephas'ın adının kadroda olmasına rağmen stada gelmemesi Ankaragücü teknik direktörü Cihat Arslan'a soruldu. Arslan, "Gelmediğine dair noter tespiti yapmak için kadroya yazdık. Cephas antrenmanlara gelmiyor, maça da gelmedi. Nerede olduğunu bilmiyoruz" şeklinde yanıt verdi.

Kuzey Makedonya’dan 400 bin euro karşılığında Shkupi takımından transfer edilen Renaldo Chepas, Ankaragücü'nün 23'ü ilk 11 olmak üzere 35 maçına çıktı. Chepas, bu maçlarda 3 gol ve 1 asistlik performans sergiledi. Genç oyuncunun 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

Senin için hazırladığımız haberler