Ankaragücü'nün Yeni Transferi Jese Rodriguez'den İlk Açıklamalar

Akın Ungan
08.07.2022 - 16:02 | Son Güncellenme: 08.07.2022 - 16:15

Ankaragücü'nün Las Palmas'tan transferi Jese Rodriguez, Türkiye'ye geldikten sonra ilk kez açıklamalarda bulundu. Jese Rodriguez kimdir? İşte detaylar...

Ankaragücü'nün Yeni Transferi Jese Rodriguez'den İlk Açıklamalar

AJANSSPOR HABER

Geçtiğimiz günlerde Türkiye'ye gelen ve taraftarın büyük ilgisi ile karşılanan Ankaragücü'nün yeni transferi Jese Rodriguez, ilk söyleşisini Radyospor canlı yayınında Özgür Sancar'a verdi. Jese, Ankaragücü taraftarının kendisini çok mutlu ettiğini belirtirken, bu ilginin karşılığını vermek için elinden geleni yapacağını kaydetti.

"Unutulmaz bir duyguydu"

Jese Rodriguez, "Her şeyden önce çok mutluyum. Böyle bir ortamla karşılaşmak beni çok mutlu etti. Elbette ki bundan sonraki süreçte elimden geleni yapacağım. Unutulmaz bir duyguydu. Gerçekten beni harika karşıladı Ankaragücü taraftarı. Bu benim arzumu daha da arttırdı. Tam bir şampiyon ve Şampiyonlar Ligi'ne yakışır bir atmosfer vardı." dedi.

"Ankaragücü'nün hedefleri için savaşacağım"

Ankaragücü'nün hedefleri için mücadele edeceğini dile getiren Jese, "Ankaragücü'nün başarılı olması için elimden geleni yapacağım. Ankaragücü'nün hedefleri için savaşacağım. Ankaragücü çok tarihi bir kulüp, Türkiye'nin en eski kulüplerinden bir tanesi. Elbette ki önemli hedeflerle yola çıkıyor. Bu hedefleri gerçekleştirmek istiyor. Ben de bu hedeflerin gerçekleşmesi için arzuluyum." ifadelerini kullandı.

"Kontratımın ve bana olan ilginin hakkını vermeye çalışacağım"

"Ben Türkiye'ye geldim. Burada bir kere bana önemli bir proje sundular. Ankaragücü'nün çok önemli bir kulüp olduğunu biliyorum. Buraya geldim ve burada olmanın tadını çıkartacağım. Burada verilmesi gereken bir mücadele var. Ben bu mücadeleyi vererek, yaptığım kontratın ve Ankaragücü'nün bana gösterdiği ilginin hakkını vermeye çalışacağım. Benim düşüncem, motivasyonum bu yönde. Türkiye'nin güzel bir ülke olduğunu geldiğim kulüp Ankaragücü'nün tarihi ve başarılı bir kulüp olduğunu düşünüyorum. Burada güzel günler yaşamak istiyorum."

Jese Rodriguez kimdir?

26 Şubat 1993 doğumlu Jese Rodriguez, futbola ülkesi İspanya'nın en büyük kulüplerinden Real Madrid altyapısında başladı. Madrid'in alt yaş kategorilerinde üstün performans gösteren Jese için Cristiano Ronaldo'nun veliahtı denildi. 2013'te A takıma yükselmeyi başaran santrfor, Schalke maçında yaşadığı sakatlıkla düşüşe geçti.

2016'da Paris Saint Germain'e 25 milyon Euro karşılığında transfer olan Jese Rodriguez, Las Palmas, Stoke City, Real Betis, Sporting gibi kulüplerde kiralık olarak forma giydi. 2021 yılında PSG ile olan sözleşmesinin sona ermesi ile Las Palmas'a imza atan Jese, 1 Temmuz 2022'de Ankaragücü'ne transfer oldu.

Geçtiğimiz sezon La Liga 2 ekiplerinden Las Palmas forması ile 40 karşılaşmada forma giyen 29 yaşındaki santrfor, 10 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 6 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler