Beşiktaş, Emirhan Topçu, Emrecan Uzunhan ve Jovane Cabral transferlerini bitiriyor

18.07.2022 - 11:03 | Son Güncellenme: 18.07.2022 - 11:18

Kadrosunu 5 isimle güçlendiren Beşiktaş, transferde hız kesmiyor. Siyah beyazlılar, iki genç savunmacının yanı sıra yıldız sol kanat ile de anlaşmaya vardı.

Beşiktaş, Emirhan Topçu, Emrecan Uzunhan ve Jovane Cabral transferlerini bitiriyor

Avusturya kampını noktalayan Beşiktaş'ta kurmaylar transfer çalışmalarına hız verdi. Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda kadrosuna şu ana kadar Gedson Fernandes, Romain Saiss, Cenk Tosun, Wout Weghorst ve Jackson Muleka'yı dahil eden siyah-beyazlılar, 3 isimle birden transfer için anlaşma sağladı.

Kadroya 5 takviye

Süper Lig ve Avrupa'da geçtiğimiz sezon iyi sonuçlar almakta zorlanan Beşiktaş'ta yeni sezon öncesi takıma 5 takviye yapıldı. Siyah-beyazlılarda geçtiğimiz sezon devre arasında transfer edilen Gedson Fernandes, sözleşmeyi imzaladı. Wolverhampton'dan ayrılan Romain Saiss'le 2+1 yıllık anlaşma sağlandı. Everton'la yeni sözleşme imzalamayan Cenk Tosun yeniden Beşiktaş'a döndü. Kasımpaşa'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Jackson Muleka'nın bonservisi Standard Liege'den alındı. Beşiktaş'ta kurmaylar, Burnley'den Wout Weghorst'u sezon sonuna kadar kiraladı.

Emirhan ve Emrecan'da mutlu son yakın

Domagoj Vida’nın boşluğunu Romain Saiss’le dolduran Beşiktaş’ta bir süredir savunma hattının iki genç Türk stoperle takviye edilmesi hedefleniyor. Bu plan doğrultusunda çalışmalarını yoğunlaştıran siyah-beyazlılar, İstanbulspor forması giyen Emrecan Uzunhan ve Çaykur Rizespor’da top koşturan Emirhan Topçu’nun transferinde mutlu sona çok yaklaştı.

Emrecan'a 2, Emirhan için 1 milyon Euro

Buna göre Kartal’ın 21 yaşındaki sol stoper Emrecan Uzunhan için İstanbulspor’la 2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında el sıkıştığı aktarıldı. Siyah-beyazlıların bu paranın taksitler halinde ödenmesi konusunda uzun pazarlıklar sonucu sarı-siyahlı kulübü ikna ettiği ve transferin artık ıslak imzaya kaldığı vurgulandı. Beşiktaş’ın birkaç gün içinde Emrecan transferine resmiyet kazandırması bekleniyor.

 

Siyah beyazlıların, Emrecan gibi solak olan 21 yaşındaki Emirhan Topçu için ise Çaykur Rizespor’la 1 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardığı kaydedildi. Beşiktaş’ın bonservis bedelini yine taksitler halinde Karadeniz ekibine ödeyeceği öğrenildi.

İlgini Çekebilir
Domagoj Vida bombası! Süper Lig'de kalıyor...
Habere Git

Emirhan için 1 milyon Euro

Kartal, Emrecan gibi solak ve 21 yaşında olan Emirhan Topçu’yu da kadrosuna katıyor. Siyah-beyazlıların, Çaykur Rizespor’la 1 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardığı kaydedildi. Beşiktaş’ın bonservis bedelini yine taksitler halinde Karadeniz ekibine ödeyeceği öğrenildi.

Ismael takımda görmek istiyor

Teknik Direktör Valerien Ismael’in Emrecan ve Emirhan’ı kadrosunda görmeyi çok istediği belirtildi. Fransız çalıştırıcı cuma günü Avusturya kampında düzenlediği basın toplantısında savunma hattını mutlaka güçlendirmek istediklerini belirtirken, Türk oyuncuların önemine de dikkat çekmişti.

Fassnacht olmadı

Beşiktaş'ta transfer gündeminde yer alan Christian Fassnacht'ın Young Boys'un oynadığı ilk maçta gösterdiği performans dikkat çekti. İsviçre temsilcisinin oynadığı ilk mücadelede 1 gol ve 1 asistle oynayan 28 yaşındaki oyuncunun transferinin zora girdiği öğrenildi.

Cabral'la anlaşma sağlandı

Milliyet'te yer alan habere göre; Siyah-beyazlılarda Christian Fassnacht transferinin zora girmesinin ardından ibre yeniden Jovane Cabral'a döndü. 24 yaşındaki oyuncunun kiralanması konusunda Sporting Lizbon'la prensipte anlaşma sağlandı. Yeşil Burun Adaları uyruklu oyuncuyla da transfer için el sıkışıldığı öğrenildi.

Yıllık 1,1 milyon Euro ücret alacak

Jovane Cabral'ın Beşiktaş'tan 1 milyon 100 bin euro kazanacağı belirtildi. Siyah-beyazlıların kiralık anlaşmasında satın alma opsiyonunun da bulunduğu ifade edildi.

Beşiktaş kurmaylarının transferdeki son bir iki pürüzü çözmeye çalıştığı belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler