Trabzonspor transferi bitirdi! Pedro Malheiro bugün Türkiye'ye geliyor

Özgür Koç
19.07.2024 - 09:49 | Son Güncellenme: 19.07.2024 - 14:11

Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, sözleşmesini feshederek takımdan ayrılan Thomas Meunier'in boşluğunu Pedro Malheiro ile doldurdu. Portekizli sağ bek bugün Türkiye'ye gelecek. İşte detaylar...

Trabzonspor transferi bitirdi! Pedro Malheiro bugün Türkiye'ye geliyor

AJANSSPOR - HABER

Belçikalı sağ beki Thomas Meunier'in sözleşmesindeki serbest kalma maddesinin geçerliliğini kaybetmesine 5 dakika kala mail yoluyla sözleşmesini tek taraflı feshettiği Trabzonspor, bu şok gelişmeyi çabuk atlarak Meunier'in boşluğunu doldurdu.

Pedro Malheiro transferinde mutlu son

Thomas Meunier'in ayrılığı sonrası scout ve transfer ekibinin tespit oyuncularla görüşmelere başlayan bordo mavililer, Portekiz ekibi Boavista'nın 23 yaşındaki sağ beki Pedro Malheiro'nun transferinde mutlu sona ulaştı.

Malheiro Trabzonspor'u seçince kulübü 'evet' dedi

Yunus Emre Sel'in haberine göre; Portekizli oyuncu ile her konuda anlaşan Fırtına, kulübü Boavista ile pazarlıklarını sürdürüyordu. 23 yaşındaki futbolcunun Suudi Arabistan ve Rusya'dan gelen tekliflere rağmen Trabzonspor'da forma giymek istemesiyle Portekiz ekibinin inadı kırılınca düğüm çözüldü.

Bugün Trabzon'a geliyor

Bugün saat 17.00'de İstanbul'a gelecek ve oradan Trabzon'a geçecek olan Pedro Malheiro'nun sağlık köntrolünden geçtikten sonra resmi imzayı atacağı bildirildi.

3 bölgede oynayabiliyor

Portekiz ekibi ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 yılına kadar devam eden 23 yaşındaki futbolcu, sağ bek dışında orta saha sağ ve sağ kanatta da görev yapabiliyor.

2023-2024 sezonu performansı

Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 4 milyon Euro olan Portekizli sağ bek, 2023-2024 sezonunda forma giydiği 25 karşılaşmada 2 gol ve 2 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler