Anlaşma sağlandı! İşte Anastasios Bakasetas'ın yeni takımı...

17.01.2024 - 11:23 | Son Güncellenme: 17.01.2024 - 11:46

Trabzonspor'un adı transferde Beşiktaş, Galatasaray ve Panathinaikos ile anılan Anastasios Bakateas için Yunan ekibiyle anlaşmaya vardığı iddia edildi. İşte detaylar...

Anlaşma sağlandı! İşte Anastasios Bakasetas'ın yeni takımı...

AJANSSPOR - HABER

Trabzonspor'un sözleşme uzatma teklifini kabul etmeyen ve hakkında birçok transfer iddiası yer alan Yunan yıldız Anastasios Bakasetas'ta flaş bir gelişme yaşandı. 

Adı transferde Beşiktaş, Galatasaray ve Panathinaikos ile anılan 30 yaşındaki yıldız orta saha için Yunan basınından flaş bir iddia geldi.

Panathinaikos, Bakasetas transferini bitirdi

Yunan basınından Gazzetta, Panathinaikos yetkililerinin Salı gecesi Türkiye'ye gelerek Bakaseta ile el sıkıştığını, Trabzonspor ile de sözlü anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Atina'dan Trabzon'a geldiler

Haberde, Panathinaikos yöneticilerinin salı günü özel uçakla Atina'dan Trabzon'a geçtiği ve  transfer görüşmesi yaptıkları Yunan milli futbolcudan 'evet' cevabını aldıkları kaydedildi.

Trabzonspor ile prensip anlaşması sağlandı

Bakasetas ile anlaşan Panathinaikos yöneticilerinin Trabzonsporlu yetkilerle de yıldız futbolcunun transferi için prensip anlaşması sağladı.

Pazartesi resmiyet kazanacak

Transfer Bakasetas'ın Trabzonspor'un  21 Ocak pazar günü sahasında oynayacağı Galatasaray maçında forma giymesinin ardından pazartesi günü resmiyet kazanacak. Yıldız oyuncu Galatasaray maçının ardından Atina'ya giderek resmi sözleşme imzalayacak.

3 milyon Euro'ya transfer edilmişti

Trabzonspor'un 2020-21 sezonun devre arasında Alanyaspor'dan 3 milyon Euro ödereyerek kadrosuna kattığı Anastasios Bakasetas, bordo mavili formayı bugüne kadar 21 maçta giydi. Yunan yıldız bu karşılaşmalarda 33 gol ve 24 asistlik performans sergiledi.

Şampiyonlukta büyük rol oynadı

Trabzonspor'un 2021-22 sezonunda uzak ara puan farkıyla kazandığı şampiyonlukta, 30 yaşındaki futbolcu 43 maçta attığı 9 gol ve yaptığı 8 asist asistle büyük rol oynadı. 

Bu sezon 15 maçta oynadı

Güncel piyasa değeri 9 milyon Euro olan Bakasetas bu sezon bordo mavili formayla 18 maçta sahaya çıkarken 5 gol ve 3 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler