Giresunspor'da Kadro Dışı Bırakılan Serginho Brezilya'ya Transfer Oluyor

Akın Ungan
31.05.2023 - 18:22 | Son Güncellenme: 31.05.2023 - 18:54

Süper Lig ekibi Giresunspor'da kadro dışı bırakıldığı açıklanan Serginho'nun, takımdan ayrılarak Brezilya'ya transfer olacağı öğrenildi. İşte detaylar.

Giresunspor'da Kadro Dışı Bırakılan Serginho Brezilya'ya Transfer Oluyor

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig'de kötü bir dönemden geçen ve düşme hattında mücadele eden Giresunspor, Brezilyalı futbolcusu Serginho'nun kadro dışı kaldığını açıkladı. 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun transfer olacağı öğrenildi.

Giresunspor Serginho'yu kadro dışı bıraktı

Giresunspor, Serginho'nun kadro dışı bırakıldığını şu şekilde duyurdu: "'Profesyonel' futbolcumuz Sérgio Antonio Da Luz Junior yönetim kurulu kararıyla kadro dışı bırakılmıştır"

Serginho Brezilya'ya transfer oluyor

Brezilyalı futbolcunun ülkesine döneceği kaydedildi. Brezilya Ligi ekiplerinden Botafogo, Giresunspor'da kadro dışı bırakılan Serginho ile anlaşma sağladı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe 10 yıl şampiyon olmadan nasıl devam ediyor?
Habere Git

Serginho'nun bu sezonki performansı

Eylül 2020'de Arnavutluk'tan Giresunspor'a gelen Serginho, bu sezon Karadeniz temsilcisinde 32 maça çıktı. 3 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran sağ kanat, 6 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Giresunspor Süper Lig'e tutunmaya çalışıyor

Spor Toto Süper Lig'de son düzlüğe gelinirken Giresunspor, düşme tehlikesi ile karşı karşıya. Yeşil-Beyazlı takım son iki haftada düşmesi kesinleşen Ümraniyespor ve ateş hattından uzaklaşmak isteyen Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek.

Karadeniz temsilcisi bu iki maçı da kazanarak, 1 puan önündeki İstanbulspor'un son haftada oynayacağı Ümraniye maçından gelen sonuca bakacak.

İlgini Çekebilir
Portekizli teknik adamdan F.Bahçe'ye ret!
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler