Denizlispor'un Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu!

Akın Ungan
26.03.2023 - 14:01 | Son Güncellenme: 26.03.2023 - 14:14

Giray Bulak ile yollarını ayıran TFF 1. Lig ekibi Denizlispor'un yeni teknik direktörü belli oldu. Kemal Kılıç ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlandı.

Denizlispor'un Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu!

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig'de kötü bir dönemden geçen Altaş Denizlispor teknik direktör değişikliğine gitti. Kulübün yeni hocası belli oldu.

Giray Bulak ile yollar ayrıldı

TFF 1. Lig'de çıkılan 27 maçta 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 17 mağlubiyet alan Denizlispor, geçtiğimiz gün teknik direktör Giray Bulak ile yollarını ayırdı. 27. haftada kendi evinde Boluspor'a son dakikada yediği golle 2-1 mağlup olan Yeşil-Siyahlılar, hocası ile ayrılık kararı aldı.

Yeni hoca Kemal Kılıç oldu

Denizlispor, Giray Bulak'ın ardından göreve getirilecek teknik direktörü belirledi. Kemal Kılıç ile anlaşma sağlandı. Kılıç, son olarak Adanaspor'da görev yapmış, Şubat ayında kulüple yolları ayrılmıştı.

İlgini Çekebilir
Son dakika golü koltuktan etti!
Habere Git

Denizlispor açıkladı

Denizlispor tarafından yapılan açıklamada, "Kulübümüz, teknik direktörlük görevi için Kemal Kılıç ile sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır. Kemal Kılıç’a hoş geldin diyor, kendisine kulübümüz ile başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Senin için hazırladığımız haberler