Galatasaray'da Victor Nelsson'un bonservisi belli oldu...

Özgür Koç
12.06.2024 - 09:14 | Son Güncellenme: 12.06.2024 - 09:19

Galatasaray'da, 2021'den bu yana sarı kırmızılı formayı giyen Danimarkalı savunma oyuncusu Victor Nelsson hakkında flaş gelişmeler yaşanıyor. İşte detaylar...

Galatasaray'da Victor Nelsson'un bonservisi belli oldu...

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de bu sezon üst üste 2. kez şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da gözler tamamen transfere çevrilmiş durumda. Gelen futbolcular kadar ayrılabilecek isimler de Sarı Kırmızılılar için büyük önem taşıyor. 

Özellikle ligin 2. yarısında gösterdiği performans ile Galatasaray'ın vazgeçilmezleri arasına giren tecrübeli stoper Victor Nelsson'un takımda kalıp kalmayacağı ise henüz netlik kazanmadı. 

Yaşanan şampiyonlukların ardından Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, takımdan ayrılacak isimlerin olduğunu belirtmişti. Bu gelişme üzerine flaş bir gelişme taraftarların merakını uyandırdı. 

Sevilla ile anlaştı iddiası

Fanatik'te yer alan haberde, Cim Bom’daki ilk sezonundan itibaren Sevilla’nın gözdesi olan Victor Nelsson, bir kez daha La Liga kulübünün radarında olduğu kaydedildi. İspanyol basınına göre Sevilla, Danimarkalı savunmacıyla anlaşmaya vardı ve Galatasaray’a resmi teklif sunacak.

Bonservisi belli oldu

Sarı-Kırmızılılar, bu transferden minimum 15 milyon Euro gelir elde etmeyi hedefliyor. Teknik patron Okan Buruk ise Abdülkerim, Sanchez ve Nelsson’u yeni sezonda da kadrosunda görmek istediğini dile getirmişti.

Senin için hazırladığımız haberler