Transfer | Beşiktaş'tan Ayrılan Güven Yalçın'ın Yeni Adresi Belli Oldu

Akın Ungan
20.07.2022 - 13:39 | Son Güncellenme: 20.07.2022 - 13:52

Beşiktaş'tan ayrılan Güven Yalçın'ın hangi takıma transfer olacağı belli oldu. Güven, bugün İtalya'ya giderek sağlık kontrollerinden geçecek. İşte detaylar.

Transfer | Beşiktaş'tan Ayrılan Güven Yalçın'ın Yeni Adresi Belli Oldu

Beşiktaş ile sözleşme yenileme görüşmelerinden sonuç alamayan Güven Yalçın, takımdan ayrıldı. Genç futbolcunun kariyerine hangi takımda devam edeceği belli oldu. Güven, İtalyan kulüp ile anlaşma sağladı.

Güven, Genoa ile İtalya'ya geri dönüyor

Gianluca Di Marzio'nun haberine göre Beşiktaş ile olan sözleşmesinin sonuna gelerek, takımdan ayrılan Güven Yalçın, İtalya'ya geri dönüyor. 23 yaşındaki forvet, Serie B ekiplerinden Genoa ile anlaşma sağladı.

Sağlık kontrollerinden geçecek

Habere göre Güven Yalçın, bugün İtalya'ya giderek, sağlık kontrollerinden geçecek. Genç oyuncunun kontrollerinin ardından engel bir durum oluşmazsa resmi sözleşme imzalanacak.

Takım arkadaşını da transfer ettiler

Yeni sezonda İtalya Serie B'de mücadele edecek olan Genoa, Güven Yalçın'ın Lecce döneminde takım arkadaşı olan Massimo Coda'yı da kadrosuna kattı. 2018 yılında Leverkusen altyapısından Beşiktaş'a giden Güven, 2020/21 sezonunun ikinci yarısını Lecce'de kiralık olarak geçirdi. İtalya'da 11 maça çıkan futbolcu, skora etki edemedi.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta flaş karar! Serdar Saatçı'yı özür kurtaramadı
Habere Git

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş forması ile 33 karşılaşmada görev alan 23 yaşındaki santrfor, 6 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 3 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler