Anlaşma yok

29.04.2020 - 12:58 | Son Güncellenme: 29.04.2020 - 12:58

Ersun Yanal'la yolların ayırdıktan sonra yeni teknik direktör arayışlarına devam eden Fenerbahçe'nin Nenad Bjelica ile anlaştığı iddia edilmişti. Peki, Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Nenad Bjelica mı olacak? İşte detaylar...

Anlaşma yok

Barış Şehirlioğlu - AJANSSPOR

Fenerbahçe'de bu sezon beklenen başarı gelmeyince teknik direktör Ersun Yanal ile yollar ayrılmıştı.

Yaklaşık 2 aydır yeni teknik direktör arayışlarını sürdüren Fenerbahçe Erol Bulut, Abdullah Avcı, Laurent Blanc, Christoph Daum ve Mircea Lucescu isimlerini gündemine almıştı.

Bu isimlerden bazılarıyla görüşülmesine karşın sarı lacivertliler farklı nedenlerle vazgeçmişti. Koronavirüs salgını sonrası acele etmeyen Fenerbahçe yönetimi belirlenen yeni hoca adaylarını en ince ayrıntısına kadar inceliyor.

Bugüne kadar Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü ile ilgili çok sayıda iddia ortaya atıldı.

ANLAŞMA YOK

Son olarak Dinamo Zagreb'ten ayrılan Nenad Bjelica ile anlaştığı öne sürüldü. Ajansspor olarak Fenerbahçe'deki Nenad Bjelica konusunun detaylarına ulaştık.

Sarı lacivertlilerin yeni teknik direktör listesinin ilk sırasında Hırvat çalıştırıcı bulunuyor. Yabancı teknik adam üzerinde duran Fenerbahçe yönetimi kendi aralarında yaptığı toplantıda Bjelica ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

GİDİŞATA GÖRE HAREKET EDİLECEK

48 yaşındaki teknik adam ile doğrudan ya da aracılar vasıtasıyla şu ana kadar temasa geçilmedi.

Fenerbahçe Kovid-19 nedeniyle ertelenen liglerin akıbetine göre takımın başına getireceği yeni teknik direktöre karar verecek.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler