Galatasaray'ın Yeni Transferi Juan Mata'nın Forma Numarası Belli Oldu!

Akın Ungan
23.09.2022 - 19:13 | Son Güncellenme: 23.09.2022 - 19:22

Manchester United'tan ayrılarak, Galatasaray'a transfer olan Juan Mata'nın giyeceği forma numarası belli oldu. Annesini kaybeden Mata, onun doğum tarihini seçti.

Galatasaray'ın Yeni Transferi Juan Mata'nın Forma Numarası Belli Oldu!

Spor Toto Süper Lig'de yeni sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Galatasaray, yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı yıldız isimlerle dikkat çekti. Manchester United ile sözleşmesinin sonuna gelen Juan Mata'yı transfer eden Sarı-Kırmızılılar'da İspanyol futbolcunun giyeceği forma numarası belli oldu.

İşte Mata'nın forma numarası

Hürriyet'ten Ali Naci Küçük'ün haberine göre Galatasaray'ın yeni transferi Juan Mata, forma numarasını seçerken geçtiğimiz yıl annesini kaybetmesinden dolayı anne ve babasının doğum tarihini dikkate aldı. Ebeveynlerinin 1964 doğumlu olması nedeniyle yıldız futbolcu forma numarasını 64 olarak belirledi.

İlgini Çekebilir
Juan Mata'nın opsiyon şartı ortaya çıktı! İşte o detay...
Habere Git

En az 25 maça çıkması gerekiyor

Premier Lig devi Manchester United ile sözleşmesinin sonuna gelen ve yaz transfer döneminde Galatasaray'a imza atan 34 yaşındaki Juan Mata, geçtiğimiz sezon 12 karşılaşmada görev aldı ve gol ya da asist katkısında bulunamadı. Juan Mata bu sezon ise henüz hiç maça çıkamadı. Ajansspor'dan Salim Manav'ın elde ettiği bilgilere göre 1+1 yıllık kontrat imzalanan futbolcunun +1 yıllık sözleşmesinin uzaması için 25 maçta süre bulması gerekiyor.

Senin için hazırladığımız haberler