Anne ve babasına saldırmıştı! Guarin'den açıklama...

05.04.2021 - 14:04 | Son Güncellenme: 05.04.2021 - 14:17

Geçtiğimiz günlerde anne ve babasına saldırırken kanlar içerisinde görüntülenen ve gözaltına alınan Kolombiyalı futbolcu Fredy Guarin, yaşanan durumla ilgili yazılı bir açıklamada bulundu. Peki, Fredy Guarin neler söyledi? İşte detaylar...

Anne ve babasına saldırmıştı! Guarin'den açıklama...

Kolombiya ligi ekiplerinden Millonarios'da forma giyen 34 yaşındaki orta saha Fredy Guarin, geçtiğimiz 1 Nisan günü anne ve babasının yaşadığı eve gitmiş ve ebeveynlerine saldırmıştı. 

Hürriyet'in haberine göre, sosyal medyada gündeme konu olan görüntülerde, kıyafetleri kana bulanan Guarin'in cinnet geçirmiş olabileceği belirtilmiş, polis tarafından güçlükle engellenen Kolombiyalı futbolcu, tutuklanmıştı.

Konuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Guarin, şu ifadeleri kullandı:

Fredy Guarin: "Kişisel ve ailevi problemimde beni koşulsuz destekleyen ailem, arkadaşlarım, takipçilerime teşekkür etmek istiyorum. Sosyal medyada yayılan görüntülere ve söylenen sözlere gelince; ailemle ilgili olumsuz açıklamalar yapmanın doğru değil. Onlara saygı gösterilmesini istiyorum. Özellikle çocuklarım... Benim davranışlarımdan ötürü çocuklarımın acı çekmesini istemem. Daha iyi bir insan olabilmem için gönderdiğiniz mesajlar için sizlere kalpten teşekkür ederim. Çalışmaya devam edeceğim. Açıkçası her şey Tanrı'nın elinde..."

Öte yandan 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu, kariyerinde Boca Juniors, Saint-Étienne, FC Porto ve Inter Milan gibi takımların formalarını giydi ve 3 kez Portekiz Ligi, 3 kez Portekiz Kupası, 2 kez Portekiz Süper Kupası ve 1 kez de UEFA Avrupa Ligi Şampiyonluğu kazandı.

Bu sezon kış transfer döneminde, Kolombiya Ligi ekiplerinden Millonarios FC takımına transfer olan Fredy Guarin, mavi-beyazlı ekipte 7 maçta görev alırken, 1 gol kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler