Annesinden Messi sözleri: 'Hayatta en çok istediği şey...'

20.06.2018 - 09:27 | Son Güncellenme: 20.06.2018 - 12:27

Lionel Messi'nin annesi Celia Cuccittini, bir Arjantin kanalına verdiği röportajda oğluyla ilgili önemli ifadeler kullandı.

Annesinden Messi sözleri: 'Hayatta en çok istediği şey...'

İzlanda karşısında kaçırdığı penaltıyla eleştiri oklarının hedefi haline gelen Lionel Messi’ye annesinden destek geldi.

Arjantin, Dünya Kupası’ndaki ilk maçında İzlanda ile 1-1 berabere kalmış, Messi kaçırdığı penaltıyla takımını galibiyetten etmişti. Bu maçın ardından çok fazla eleştirilen yıldız oyuncuya annesi Celia Cuccittini destek çıktı.

"Messi'nin hayatta en çok istediği şey..."

Arjantin’de bir televizyon kanalına özel bir röportaj veren Cuccittini, “Onun çok büyük beklentileri var çünkü hayali Dünya Kupası’nı kazanmak. Hayatta en çok istediği şey bu” dedi.

Annesinden Messi'ye nasihat!

Messi’yi Rusya’ya gitmeden önceden gördüğünü ifade eden Cuccittini, “Onu daha önce bu kadar sakin ve güvenli görmemiştim. Ona sanki Grandoli’de (çocukluğunda oynadığı takım) oynuyormuş gibi oynamasını söyledim. Arjantin Milli Takımı’nı yeterince benimsediği yönünde eleştiriler alıyor. Ancak onun ne kadar acı çekip ağladığını ben görüyorum” diye konuştu.

Fedakarlığa hazır!

Messi’nin annesi son olaraksa şunları söyledi: “Leo harika bir evlat, iyi bir kardeş, daha iyi bir baba ve inanılmaz bir eş. O çok iyi biri. Dünya Kupası’nı kazanmak için herkesten daha fazla fedakarlık yapmaya hazır.”

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler