Ansu Fati, La Liga'yı alt üst etmeye devam ediyor

28.09.2020 - 00:32 | Son Güncellenme: 28.09.2020 - 00:34

Barcelona son dakika haberleri... İspanya Ligi ekiplerinden Barcelona'nın genç oyuncusu Ansu Fati, La Liga'yı alt üst etmeye devam ediyor. İşte detaylar...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'nın sahasında Villarreal'i 4-0 mağlup ettiği karşılaşmada 2 gol kaydeden 17 yaşındaki genç yıldız Ansu Fati, La Liga'yı sarsmaya devam ediyor.

Ansu Fati, Avrupa'yı sallıyor

Sarı-Denizaltılar karşısında 15 ve 19. dakikada takımının ilk gollerini atan Ansu Fati'nin La Liga kariyerinde çektiği 15 şutun 10'u gol oldu. Ayrıca La Liga'nın ilk hafta maçlarının 20 dakikasında gol bulan oyuncular arasına da girmeyi başardı.

İşte La Liga'nın ilk hafta maçının 20 dakikasında gol atan oyuncular:

  • Vantolrà - 1933
  • Kocsis - 1961
  • Bustillo - 1969
  • Messi - 2012
  • ANSU FATI - 2020

"Messi ile oynamak çocukluk hayalimdi"

Karşılaşma sonrası basına konuşan Fati, "En iyi oyuncularla birlikte oynuyorum ve gerçek şu ki her maç elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum. Alba'nın pası çok iyiydi ve gol atmamda bana çok büyük katkı sağladı.

Messi ile oynamak çocukluk hayalimde. Bana her zaman yardım ediyor ve tavsiyelerde bulunuyor" şeklinde konuştu.

"Fati'den çok memnunum"

Barça'nın yeni teknik direktörü Ronald Koeman ise, "Ansu Fati'den çok memnunum. Önünde harika bir gelecek olacak ama aynı zamanda bazı eksik yönlerini gidermesi gerekiyor. Maç içerisinde bazen konsantrasyon eksikliği yaşıyor. Ayrıca onun sadece 17 yaşında olduğunu daunutmayalım" ifadelerini kullandı.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler