Antalya derbisinde beraberlik çıktı! Sergen Yalçın veda etti

Ali Bozkurt
24.05.2024 - 21:36 | Son Güncellenme: 24.05.2024 - 21:57

Trendyol Süper Lig’in 38. ve son haftasında Alanyaspor, sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma 1-1 beraberlikle sona erdi. İşte maç özeti, goller ve detaylar...

Antalya derbisinde beraberlik çıktı! Sergen Yalçın veda etti

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig’in 38. ve son haftasında Alanyaspor, sahasında Antalyaspor ile karşılaştı. Karşılaşmanun ilk yarısını Alanyaspor 1-0 önde tamamlarken ikinci yarıda Adam Buksa sahneye çıktı ve maçı 1-1 beraberlikle sona erdirdi. İşte maça dair detaylar...

Hwang Ui-Jo erken açılış yaptı

Karşılaşmanın 3. dakikasında sağ kanattan gelişen atakta Carlos Eduardo’nun ceza sahası içinde pasında Hwang Ui-Jo kale sahasında topu ağlara gönderdi. Alanyaspor bu golle 1-0 öne geçti.

Ataberk son anda çıkardı

Karşılaşmanın 12. dakikasında Janvier’in pasına hareketlenen Carlos Eduardo’nun ceza sahası içine girip yaptığı vuruşta kaleci Ataberk topu kornere gönderdi.

Buksa sahnede

Antalyaspor, derbide beraberliği yakaladı. Karşılaşmanın 80. dakikasında Ramzi Safouri, içeriye sert orta açtı. Topa iyi kafa vuruşu yapan Buksa, skoru 1-1'e getirirken bu sezon attığı gol sayısını da 16'a çıkardı.

Karşılaşma 1-1 bitti

Trendyol Süper Lig’in 38. ve son haftasında Alanyaspor, sahasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısı ev sahibi ekibin 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.İkinci yarıda ise Antalyaspor, Buksa ile beraberliği yakaladı ve maç 1-1 bitti.

Sergen Yalçın gitti, Alex geldi

Antalyaspor'da teknik direktör Sergen Yalçın, son maçına çıktı. Yalçın, Antalyaspor'a veda ederken Akdeniz ekibi sezonu tamamladı.  Süper Lig takımlarından Antalyaspor, Brezilyalı teknik direktör Alex de Souza ile 2 yıllık anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Gelecek sezondan itibaren Alex, takımın başında olacak.

Alanyaspor 7, Antalyaspor 10. sırada bitirdi

Süper Lig'de 38. ve son maçına çıkan Alanyaspor ve Antalyaspor sezonu tamamladı. Alanyaspor, ligi 52 puan ile 7. sırada bitirirken Antalyaspor ise 49 puna ile 10. sırada tamamladı.

Senin için hazırladığımız haberler