Antalyaspor Resmen Açıkladı! Lokomotiv Moskova'dan Mark Mampassi...

Akın Ungan
10.02.2023 - 16:07 | Son Güncellenme: 10.02.2023 - 16:19

Son dakika | Antalyaspor, Lokomotiv Moskova'dan Mark Mampassi'yi satın alma opsiyonu ile kiraladı. Akdeniz ekibi, transferi resmen açıkladı. İşte detaylar.

Antalyaspor Resmen Açıkladı! Lokomotiv Moskova'dan Mark Mampassi...

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Kırmızı-Beyazlı takım savunma hattına takviyede bulundu.

Ajansspor duyurmuştu, transfer resmileşti

Antalyaspor, ilk olarak Ajansspor'un duyurduğu transferi resmen açıkladı. Akdeniz ekibi, Lokomotiv Moskova'nın 19 yaşındaki stoperi Mark Mampassi'yi satın alma opsiyonu ile sezon sonuna kadar kiraladı.

Kulüp açıkladı

Antalyaspor'un yaptığı açıklamada, "Kulübümüz, Rusya’nın Lokomotiv Moskova takımından profesyonel futbolcu Mark Mampassi ile satın alma opsiyonu ile birlikte sezon sonuna kadar kiralık olarak sözleşme imzalamıştır" ifadeleri yer aldı.

İlgini Çekebilir
Antalya'dan bir takviye daha! 19'luk stoper...
Habere Git

Bu sezon ligde 7 maça çıktı

2022 Ocak'ta 3 milyon Euro bonservis bedeliyle Shakthar Donetsk'ten Lokomotiv Moskova'ya transfer olan 19 yaşındaki futbolcu, stoper bölgesinde oynuyor. Bu sezon ligde 7 maça çıkan genç savunmacı, skor katkısı sağlayamadı. 1 maçta ise sarı kart gördü.

Mampassi'nin kariyeri

12 Mart 2003 doğumlu Mark Mampassi, Shakhtar Donetsk altyapısında futbola başladı. Ukrayna temsilcisinde yetişen savunma oyuncusu, Ocak 2022'de 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Rusya Ligi'nden Lokomotiv Moskova'ya transfer oldu.

İlgini Çekebilir
Başkan duyurdu: "Ligden çekilmek için bugün resmi başvuru yapacağız"
Habere Git

Kariyeri boyunca 43 maça çıkan Mark Mampassi, hiç gol sevinci yaşayamadı. 19 yaşındaki futbolcu, 2 defa takım arkadaşlarına gol pası verdi. 11 maçta sarı kart gören Mark Mampassi, 1 mücadelede ise direkt kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Senin için hazırladığımız haberler