Antalyaspor, Adam Buksa'nın alternatifini yine Polonya'da buldu

Ali Bozkurt
17.06.2024 - 15:38 | Son Güncellenme: 17.06.2024 - 15:40

Adam Buksa'nın satın alma opsiyonunu kullanmayan Antalyaspor, golcü futbolcunun yerini vatandaşı Karol Świderski ile doldurmak istediği iddia edildi.

Antalyaspor, Adam Buksa'nın alternatifini yine Polonya'da buldu

AJANSSPOR HABER

Adam Buksa'nın satın alma opsiyonunu kullanmayan Antalyaspor'un Polonyalı futbolcunun yerini vatandaşıyla dolduracağı iddia edildi. Kırmızı beyazlıların geçen sezon kiralık olarak İtalya ekiplerinden Hellas Verona forması giyen Karol Świderski'yi transfer etmek istediği öne sürüldü.

Satın alma opsiyonu kullanılmıyor

Süper Express Sport'ta yer alan habere göre Akdeniz ekibi girişimlere başladı. Bonservisi ABD ekiplerinden Charlotte FC'de futbolcunun 4.5 milyon Euro olan satın alma opsiyonunun kullanılması beklenmezken, Antalyaspor'un transferi bitirebileceği öne sürüldü. 

15 maçta 2 gol attı

Kariyerinde SMS Lodz, Jagiellonia, Paok, Charlotte ve Hellas Verona formaları giyen 27 yaşındaki futbolcu, geçen sezon Serie A'da 15 maça çıkarken 2 kez gol sevinci yaşadı. 

Avrupa Şampiyonası'nda yer alıyor

Polonya Milli Takım forması da giyen başarılı futbolcu, Hollanda'ya 2-1 kaybedilen mücadelede 35 dakika sahada kaldı. Deneyimli futbolcu, bugüne kadar ise Polonya Milli Takımı ile 32 maçta 11 gol üretti.

Senin için hazırladığımız haberler