Antalyaspor, adı Beşiktaş'la anılan Sergen Yalçın'ın alternatifi buldu

03.05.2024 - 12:59 | Son Güncellenme: 03.05.2024 - 13:07

Süper Lig ekibi Antalyapor, adı Beşiktaş'ın teknik direktör adayları arasında geçen hocası Sergen Yalçın'ın alternatiflerini belirledi. Detaylar haberimizde...

Antalyaspor, adı Beşiktaş'la anılan Sergen Yalçın'ın alternatifi buldu

Koray GEÇGEL - AJANSSPOR

Sergen Yalçın ile olan birlikteliğin gelecek sezon devam edip etmeyeceği henüz netleşmeyen Antalyaspor’da alternatif isimler ortaya çıkıyor. Yerli ve yabancı birkaç ismi alternatif olarak listesinde tutan Kırmızı-Beyazlılarda en güçlü hoca adayı belli oldu. 

Sergen Yalçın yerine Volkan Demirel

Nuri Şahin’in görevi bırakmasının ardından Antalyaspor’da göreve gelen Sergen Yalçın’ın gelecek sezon takımda kalıp kalmayacağı henüz netlik kazanmadı. Sözleşmesinde 1 yıllık opsiyonu bulunan deneyimli teknik adam ile yolların ayrılması halinde Antalyaspor, alternatif listesini de hazırda tutuyor. Yerli ve yabancı birkaç isim üzerinde duran Kırmızı-Beyazlılarda listenin üst sırasında Volkan Demirel yer alıyor.

Hatayspor'dan istifa etti 

Süper Lig’in 34’üncü haftasında oynanan Başakşehir maçının ardından Hatayspor ile yollarını ayırma konusunda sinyal veren Volkan Demirel, "İstifa etmek istedim, etmem de gerekiyordu ama olmadı" açıklamasına imza attı. Demirel, bu açıklamasının üzerinden yaklaşık 1 hafta sonrasında ayrılık kararı alırken, Akdeniz ekibinden konuyla ilgili olarak henüz resmi bir açıklama gelmedi. 

Başkan açıklamıştı

Antalyaspor’da Başkan Sinan Boztepe, Nisan ayı içerisinde yaptığı açıklamada teknik adam konusunda alternatif çalışmalar yaptığını açıklamıştı. Sergen Yalçın ile yola devam etmek istediklerini söyleyen Boztepe, “Sergen hocamız gitmekten yana da tavır alırsa, biz Antalyaspor ve yönetim olarak aksiyonlarımızı alacak durumdayız. Her şeye hazırlığımızı yapmış durumdayız” sözlerini kullanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler